"Sommige mensen spreken vaak uit ervaring...
 ...Anderen spreken vaak uit ervaring NIET.."

Zoals u heeft ervaren bieden de programma's die wij bij Cleo Company voorstellen praktisch allemaal de mogelijkheid om een netwerk op te bouwen waarmee u uw netto rendement aanzienlijk kunt vergroten. Sommige programma's bieden een interessant netwerkcomponent.
Het is zeker geen verplichting maar uit ervaring weten wij dat het soms gewoon op je pad komt...
Je bent enthousiast over de mogelijkheden, hebt ervaren dat het gekozen systeem werkelijk voor je werkt en plotseling zit je in een gesprek met iemand die, net als jij, geïnteresseerd is in de mogelijkheden.

Misschien is dat de eerste keer dat u bewust in aanraking komt met het concept "netwerken".
'Bewust', want u doet dit onbewust al uw gehele leven, we vertellen onze vrienden enthousiast over een geweldige film of restaurant, delen op social media onze ervaringen en vrienden en maken gebruik van de kennis en ervaringen van anderen. We leren door te netwerken, we groeien door te netwerken en we helpen anderen te groeien en weer te leren van onze ervaringen.

Hét sleutelwoord bij het opbouwen van een succesvol netwerk is: DUPLICEREN

Er is geen enkel voordeel te behalen wanneer u het geleerde niet kunt overdragen op anderen die deze geleerde kennis vervolgens ook weer doorgeven aan de mensen in hun netwerk.

Via deze T&O pagina's helpen wij u de eerste kneepjes van dit leuke vak onder de knie te krijgen en om u maximaal te kunnen ondersteunen zullen wij met plezier onze kennis en ervaring via dit portal met u delen.

Go Pro training 2020
Hier plaatsen we de hoogtepunten van de 3-daagse training.

GoPro training 2020

Netwerken

Sales

Algemene informatie