We laten u graag zien hoe je wekelijks van gemiddeld 2,5% ROI geniet met dit bedrijf, zelfs zonder een commerciële activiteit of een team op te bouwen. 

 
                                        

   

Wij reageren niet op persoonlijke mails en telefoontjes m.b.t. de status van Five Winds.Hieronder wat wij tot nu toe weten. Houdt er wel rekening mee dat dit nog niet via officiële bronnen is bevestigd en dat er misschien nog zaken kunnen veranderen.

Nuri (voorheen Bitwala): Een mobiele bankrekening met Iban-nummer en een gratis Mastercard met 3D beveiligde functie (zonder maandelijkse fees) waarmee u Euro's, bitcoin en Ethereum onderling kunt omzetten en waarmee u overal kunt pinnen en rekeningen mee kunt betalen en waar uw geld tot €100.000, - is gewaarborgd. Online betalingen met een limiet van €5.000 en offline met een limiet van €3.000 met een maandelijks limiet van €10.000,-
Vertel het aan vrienden en zowel u als uw vrienden ontvangen €15, - als zij tevens de bitcoin of Etherium wallet activeren! Registreer HIER 
​Kijk voor meer info bij 
Betaalopties op onze website.

Update 1 juni 2021 (Bron Alexander Kästli. Let op: persoonlijke berichten sturen is niet toegestaan!)

QFS (Quantum Financieel Systeem) is online!
De QFS is een heel belangrijk stukje van de financiële puzzel. Zonder dit was het nooit mogelijk geweest om te beginnen. Nu wachten we met smart tot het bedrijf contact opneemt. Zoals je hebt gemerkt, kost alles een redelijke hoeveelheid tijd. Vanaf nu zal een domino-effect worden geactiveerd en één voor één in de financiële wereld in gang gezet. Alles wat we nodig hebben, wat het bedrijf nodig heeft, wordt nu continu vervuld! 
Wacht dus nog even geduldig af tot het bedrijf jullie officieel allemaal te woord zal staan.
Lees HIER meer over QFS

Update 7 maart 2021 (Bron Alexander Kästli. Let op: persoonlijke berichten sturen is niet toegestaan!)

 1. Vanaf de lancering zal het rendement gedurende 1 jaar 2,5% per week bedragen.
 2. Daarvan gaat 10% commissie af.
 3. Vervolgens moet er minimaal 50% geherinvesteerd worden. Dit is voor de opbouw van het bedrijf
 4. Na 1 jaar wordt deze maatregel herzien

Update 4 maart 2021

Hieronder een korte impressie uit een vraaggesprek met een zeer betrouwbare bron waaruit we denken te kunnen opmaken dat het niet al te lang meer gaat duren voor de heropening een feit is.Question:
When do we get finally more news about Questra and Fivewinds/AGAM. We are already in March and don't now anything about the headquarters in Hong Kong and Singapore.

Answer:
At the moment no one can know anything and it is still as was told that new information will come only at the reboot. No time was also deliberately communicated so that no one has an expectation. It will launch when it can launch. Not before. I can only say this much, that the preparations are going very well. Let's let the company do what they have to do, and it will come out for the best.

Question:
So you assure us with your statement that the company still exists under a different name and is preparing to resume its services? Are you really sure about this?

Answer:
I wouldn't say it if it wasn't.

Nederlandse vertaling:

Vraag:
wanneer krijgen we eindelijk meer nieuws over Questra en Fivewinds / AGAM. We zijn al in maart en weten nu niets over het hoofdkantoor in Hong Kong en Singapore.

Antwoord:
op dit moment kan niemand iets weten en het is nog steeds zoals eerder is aangegeven dat nieuwe informatie alleen zal komen bij het opnieuw opstarten. Ook is er geen tijd bewust gecommuniceerd zodat niemand een verwachting heeft. Het wordt gestart wanneer het kan worden gestart. Niet eerder. Ik kan alleen maar zeggen dat de voorbereidingen erg goed gaan. Laten we het bedrijf laten doen wat ze moeten doen, en het zal er het beste uitkomen.

Vraag:
Dus u verzekert ons met uw verklaring dat het bedrijf nog steeds onder een andere naam bestaat en zich voorbereidt om zijn diensten te hervatten? Weet u dit echt zeker?

Antwoord:
Ik zou het niet zeggen als het niet zo was.

Niet lang daarna werd er gemeld dat we ons mogen voorbereiden omdat het nu niet lang meer zal gaan duren...

Hoewel er dus nog steeds geen definitieve datum is vastgesteld, lijkt het onvermijdelijk dat er nu op relatief korte termijn een einde gaat komen aan het wachten en wij allen voor ons geduld beloond zullen gaan worden. 

Update 11 december 2020

Iedereen vraagt zich al heel lang af waarom de heropening zo lang op zich laat wachten. Het is belangrijk om te begrijpen dat  wanneer onderneming van koers veranderd, dit kan bijvoorbeeld door een fusie of een overname, men dit doet met een doel.
Het doel zal dan altijd zijn om het bestaande succes naar een hoger niveau te tillen. Alle partijen moeten tenslotte voordeel behalen bij deze stap en dit geldt niet in het minst voor de klanten van de nieuwe entiteit. Maar vaak is het verdiende vertrouwen snel verdwenen wanneer de nieuwe koers is ingezet en het eerste enthousiasme voor dit nieuwe avontuur is bekoeld.
Om dit vertrouwen te blijven behouden is het belangrijk om met de klanten te blijven communiceren, ze te informeren over iedere stap van het proces, maar soms is dat nu eenmaal onverstandig.
Met iedere koerswijziging komen ontelbaar veel losse onderdelen in beweging die door samen te werken in stilte het schip de juiste richting op te laten gaan, en geen enkel los onderdeel mag falen...
Wanneer de onderneming die van koers wijzigd opereert op de internationale financiële markten, dan neemt zo'n proces enorm veel tijd in beslag en het succes hangt af van de rust en stilte waarin je dit kunt doen. Geheimhouding is essentieel voor het succes maar hierin schuilt het duivels dilemma voor de onderneming. "damned if you do, damned if you don't"...
De taak die wij als klanten hebben (we krijgen het grote geld natuurlijk niet zomaar, ook wij hebben een taak hierin..)is het vertrouwen niet verliezen. Ons herinneren dat er helemaal aan het begin is verteld wat er zou gaan gebeuren, we hebben alleen nooit overwogen dat het zo lang zou gaan duren en met alles wat er in de wereld aan het veranderen is, is het bepalen van het juiste moment om te heropenen een lastige opgave, er hangt namelijk enorm veel van af. 
Cleo Company blijft natuurlijk de informatie doorgeven waarvan wij denken dat interessant kan zijn u. Wij vonden het onderstaande bericht belangrijk genoeg om door te geven en hoewel we hier nogmaals willen benadrukken dat de enige definitieve informatie van de organisatie zelf komt, wij het sterke gevoel hebben dat een heropening steeds dichterbij komt.

DBS (Digital Bank Singapore) lanceert medio december 2020 een digitaal exchange platform waarbij het Fiat-geld: de Singapore dollar, US dollar, Hong Kong dollar en Japanese yen en 4 cryptocurrencies: Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash en XRP verhandeld kunnen worden.

Het platform voor security-tokens zal in het 1ste kwartaal 2021 worden gelanceerd. Security-tokens vormen een natuurlijke brug tussen de traditionele financiële sector en de blockchain, waarbij beiden gelijkmatig profiteren. Dit komt doordat de activa die via tokens worden verdeeld, al bestaan op de traditionele markt, zelfs op de grootste markten zoals aandelen (publieke of private equity) en onroerend goed. 

Maar wat is dan een security token?

Om te begrijpen wat een security token is, moet je weten wat een security is.
In het Nederlands noemen wij dit effecten. Dit zijn verhandelbare rechten die een financiële waarde vertegenwoordigen. Denk aan aandelen, obligaties en opties. Effecten worden op een beurs verhandeld en de prijs is onderhevig aan normale marktwerking, ofwel vraag en aanbod,

Het idee achter security tokens is dat deze effecten getokenized worden. Alles van waarde moet omgezet kunnen worden in verhandelbare tokens.

Maar wat is het nut van effecten in de vorm van tokens? Je hoeft deze niet via een bank, beleggingsfonds of STAK (stichting administratiekantoor) te kopen, maar om aan tokens te komen ga je simpelweg naar je favoriete cryptobeurs of broker. Het voordeel hiervan is dat het een stuk goedkoper is dan wanneer je dit via een tussenpersoon doet. Er komt namelijk ook geen notaris meer aan te pas.

Kenmerken van effecten en dus security tokens:

 • Winstuitkering – Maakt een bedrijf winst? Dan heb je recht op een deel hiervan
 • Zeggenschap – Jouw tokens vertegenwoordigen ook een stem.
 • Gereguleerd door landelijke toezichthouder. In Nederland is dat AFM en in de Verenigde Staten de SEC.

De aankondiging van de bank volgt op de principiële goedkeuring van de 'Monetary Authority of Singapore' voor de uitwisseling, waardoor de bank georganiseerde markten kan exploiteren voor activa zoals aandelen, obligaties en private-equityfondsen.

De DBS Digital Exchange zal opereren als een dochteronderneming van de bankgroep, waarbij DBS een belang van 90 procent heeft en de Singapore Exchange de resterende 10 procent.
Het zal worden geleid door Lim Meng Wee, die meer dan een decennium bij de Singapore Exchange heeft gewerkt en verschillende senior functies bekleedde bij verschillende makelaar-dealerbedrijven in Azië.
In een media-briefing op donderdag merkte Piyush Gupta, CEO van de DBS-groep, op dat het snelle tempo van de digitalisering van activa kansen biedt om de kapitaalmarkten opnieuw vorm te geven.
De nieuwe beurs zal spot-uitwisselingen vergemakkelijken van fiat-valuta's naar cryptocurrencies en vice versa, zei Piyush Gupta, CEO van DBS Group.

Door gebruik te maken van de kracht van de DBS Bank kunnen ze volume, liquiditeit en schaalgrootte opbouwen op een manier die andere op maat gemaakte beurzen moeilijk vinden.

Bovenstaande zou zo maar eens te maken kunnen hebben met de lancering van het nieuwe bedrijf... we wachten gewoon af...!

Update 5 augustus 2020

De app, website en de betalingssystemen zijn al klaar en positief getest.
Momenteel is het nog wachten tot de lokatie van het bedrijf is vastgelegd zodat de samenwerking met de bank kan aanvangen. In Singapore is de financiële licentie en het hoofdkantoor gevestigd maar niet de hoofdvestiging van het bedrijf, in verband met de situatie in Hong Kong wordt hier nog aan gewerkt. 
Zodra alles klaar is, wordt iedereen gelijktijdig op de hoogte gebracht van de start. Het is nu dus belangrijk om rustig af te wachten in de wetenschap dat er beweging is en dat het moment van heropening dichterbij komt!

Update 16 juli 2020:
De vertraging van de lancering schijnt inderdaad te maken te hebben met de nieuwe wetgeving van Hongkong en Covid-19.
Blijkbaar zijn oplossingen voorhanden dus vooralsnog zijn we hoopvol gestemd!

Update 13 juli 2020

“In economics, things take longer to happen than you think they will, and then they happen faster than you thought they could.”

― Rudiger Dornbusch

Rüdiger Dornbusch, een Duitse econoom die zich voornamelijk bezighield met de mechaniek van wisselkoersen, zei ooit dat in de economie zaken langer kunnen duren dan je had gedacht, maar wanneer het dan gebeurt, dan gaan zaken veel sneller dan je voor mogelijk had gehouden.

Als cliënten van Five Winds / AGAM wordt er al heel lang een beroep op ons geduld en ons vertrouwen gedaan. Veel mensen hebben de moed al opgegeven of staan op het punt om dat te doen. Voor hen heb ik de volgende boodschap,
“Wanneer je nu opgeeft zul je nooit weten hoe dicht je werkelijk bij succes bent gekomen”.

Als klant bij een internationale vermogensbeheerder ben je afhankelijk van een groot aantal omstandigheden die markten kunnen beïnvloeden. Beleggers en investeerders nemen dagelijks beslissingen op basis waarvan wereldwijd die markten wel of niet zullen bewegen, en veel van die beslissingen worden op basis van emotie genomen.

Een duidelijk voorbeeld hiervan is de goudkoers.
De vlucht naar edelmetalen als gevolg van de coronacrisis overtreft die van de Brexit in 2016 en de kredietcrisis in 2009. Beleggers vrezen dat de maatregelen tegen het coronavirus een grote economische impact zullen hebben. Overheden en centrale banken proberen de klap op te vangen met miljarden aan fiscale en monetaire stimulering, maar dat maakt spaarders en beleggers weer nerveus. De vrees voor geldontwaarding en de extreem lage rente zorgen dan voor een vlucht naar edelmetalen.

Maar de economische gevolgen van de pandemie raken ook het bedrijfsleven waardoor er bijvoorbeeld minder brandstoffen worden gebruikt. De koersen van de aandelen van vliegmaatschappijen American Airlines (-6,7%) en United Airlines (-7,3%) gingen hard naar beneden omdat er minder gevlogen wordt. Vliegtuigbouwer Airbus schrapt tot de zomer van volgend jaar bijna 15.000 banen. Ook schroeft het bedrijf de productie flink terug als gevolg van de coronacrisis. En ook de olieprijs ging een aantal procent onderuit, waardoor olieaandelen als Exxon Mobil (-4,13%) en Chevron Corp (-4,18%) onderuit gingen. Alles is verbonden met elkaar…

Dus waar wachten ze nu eigenlijk nog op? Als beleggers willen we toch juist dat markten bewegen, waarom heropend het bedrijf niet gewoon zodat we kunnen profiteren van die bewegingen?
Allemaal op het eerst gezicht goede en logische vragen.

Probeer echter te beseffen dat we halverwege één van de meest economisch turbulente jaren zijn in de geschiedenis van het monetaire systeem. Het aantal bedrijfsfaillissementen zal in 2021 nog verder toenemen, waardoor het lastig is om nu al te voorspellen wat de gevolgen zullen gaan zijn voor de financiële markten.
Beleggen is een gecalculeerd risico, maar beleggen op basis van deze onzekerheid en volatiliteit is gokken (en daar vind ik persoonlijk mijn vermogen net iets te belangrijk voor...).
Sun Tzu leerde ons meer dan 2000 jaar geleden al dat de beste manier om een oorlog te winnen soms betekent dat je de strijd bij voorbaat niet aan moet gaan.
Als klanten moeten we leren te accepteren dat wij nu eenmaal de essentiële informatie missen waar het bedrijf wél over kan beschikken. Wij zijn de soldaten in het leger van Five Winds en kunnen daardoor niet het gehele slagveld overzien. De directie is de legerleiding die dat totale overzicht wel heeft en op basis daarvan een strategie probeert te implementeren.

Het feit dat u niets ziet bewegen wil niet zeggen dat er geen beweging is

Geduld is een wapen!
Wachten is waardevoller dan je denkt...

Marcel Mak
 

Update 22 juni 2020
Wederom hebben de eigenaren de domeinnaam van Questra met 1 jaar verlengd. Voor ons een signaal dat er achter de schermen nog steeds leven is... De domeinnaam van Lianora Swiss is nog geldig tot 26 juli a.s.

Globale gevolgen 23 mei 2020

Helaas hebben we nog geen officiëel bericht van het nieuwe bedrijf mogen ontvangen en hoe frustrerend dit lange wachten is...als we logisch nadenken dan begrijpen we wellicht waarom de lancering is/wordt uitgesteld:

 • Naar alle waarschijnlijkheid wordt de lang omstreden veiligheidswet in China aangenomen. Dit heeft een rechtstreeks effect op de Beurs. Zie artikel: https://www.lc.nl/economie/Beurs-Hongkong-keldert-door-veiligheidswet-China-25687871.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F 
 • Naar aanleiding van deze veiligheidswet is de kans groot dat de (financiële) wetgeving in Hongkong aangepast moet worden en dus ook onze contracten die wij als klant moeten ondertekenen. 
  De wet is inmiddels aangenomen, dus juristen dienen de wijzigingen in de contracten goed te keuren. Dit kan enkele weken duren. 
 • Het gemiddelde rendement in 2019 was positief, maar het 1ste kwartaal in 2020 gaf een sterk negatief rendement:
   
 • Inmiddels is het ook duidelijk dat Corona wereldwijd grote (negatieve) gevolgen heeft

Alles bij elkaar genomen kunnen we stellen dat de wereldeconomie op dit moment niet stabiel en voorspelbaar is. 
Wij begrijpen dan ook dat een CEO zal beslissen om de lancering uit te stellen.
Neemt niet weg dat ieder bedrijf een Zorgplicht heeft naar zijn klanten. Hieronder valt ook een informatieplicht. Een communiqué (desnoods onder de oude naam Five Winds en AGAM) waarin vermeld wordt wanneer we de lancering mogen verwachten is nu wel op z'n plaats. Zelfs al duurt het nog wat langer... we weten dan in ieder geval dat er nog een bedrijf is en dat we niet voor niets wachten...

Update van 8 mei 2020

De hele wereld wacht in spanning af.
Er was al aangekondigd dat er een communicatie stilstand zou zijn. Dat is echter geen reden om aan te nemen dat het nieuwe bedrijf niet meer open zal gaan. Ook al is er eerder via ON-officiële weg aangegeven dat dit in mei zou gaan gebeuren, er kunnen een aantal belangrijke redenen zijn waarom er besloten wordt te wachten met de (her)opening.  
Het is gebruikelijk dat multinationals een dergelijke stilte inlassen bij fusies of overnames om niet gehinderd te worden door bijvoorbeeld corporate raiders. Dit zijn meestal hedgefund managers die, gesteund door een enorm vermogen, dit soort transacties saboteren om zelf het moederbedrijf over te nemen of omdat men speculeerd op een koersdaling of waardevermindering van het bedrijf. De laatste fase van een overname en de opstart van het nieuwe bedrijf is een zeer kwetsbare periode, voor beide partijen. Het is dus van belang dat men dit proces in alle rust kan afwerken.
Daarnaast hebben we te maken met de gevolgen van een pandemie.
Dit kan ertoe bijdragen dat handelaren besluiten om tijdelijk de handel te staken om de waarde van het bedrijf en het vermogen van hun klanten niet nodeloos in gevaar te brengen. Communiceren hierover is dan helemaal onverstandig omdat dit het vertrouwen van investeerders of de overname partij kan beïnvloeden.
Voor zover wij weten is recentelijk een nieuwe CEO aangetreden. Dit zou dan kunnen betekenen dat de overname succesvol is geweest en men wacht met de werkelijke start  tot de markten weer stabiel zijn. In dat geval is de vertraging dus eerder een veilige beslissing voor alle klanten en geen reden voor paniek. Een vermogensbeheerder heeft een zorgplicht aan zijn cliënten en het zou dus zeer goed mogelijk zijn dat wat wij ervaren als iets negatiefs, met de beste en meest integere intenties wordt gedaan... 

Besef dat dit de reden is dat niet iedereen geschikt is om een investeerder te zijn.
De spanning van het wachten en de verschrikkelijke onzekerheid in combinatie met het risico wat een investeerder loopt, is de reden van het spelletje. Wanneer dit er niet zou zijn dan is er geen enkele reden om deel te nemen, het is de Risk vs Reward wat ons heeft bewogen om te participeren.
Tenslotte is dat feitelijk het 'werk' van de investeerder waar we straks, hopelijk, ruimschoots voor worden betaald! 
En anders hebben we een paar spannende maanden gehad waarin we even durfden geloven dat we rijk zouden worden.
Een pretpark voor volwassenen, die weer even durfden dromen zoals we dat als kinderen zo vaak deden.

Mijn advies....

Geniet hiervan, straks is het hoe dan ook voorbij.
Dus droom nog even, nu het nog kan!
Marcel

PS. Vergeet niet dat wanneer het nieuwe bedrijf weer open zal gaan, het direct de grootste vermogensbeheerder in particuliere handen ter wereld zal zijn. Dit proces zal men echt niet versnellen omdat een paar mensen gegokt hebben met geld wat ze eigenlijk niet konden missen, ondanks dat dit een dwingend artikel is in het contract wat men heeft getekend.
Dus hou gewoon nog even vol en heb geduld. 

Update van 14 maart 2020:
De globale uitbraak van het Corona virus heeft vooralsnog geen invloed op de geplande lancering in mei. Dat is goed nieuws!
Daarnaast is het niet toegestaan om van sponsor te wisselen. Dat zou de geplande lancering vertragen en dat wil niemand. 
Laten we hopen dat de pandemie snel onder controle is zodat we in mei daadwerkelijk kunnen genieten.

Update van 20 februari 2020:

 • Het nieuwe bedrijf is aangesloten bij de AIA oftewel CRS ( Common Reporting Standard of automatische gegevensuitwisseling). Dat betekent dat het bedrijf verplicht is om alle gegevens door te geven aan de belastingdienst van de aangesloten landen. Voor zover bekend valt alleen Montenegro en Georgië buiten deze regeling. Het is dus in ieders eigen belang om alles netjes aan te geven bij de Belasting!
 • Het lijkt er nog steeds op dat we eind april officieel bericht van het nieuwe bedrijf zullen ontvangen en dat we vanaf mei gelden kunnen opnemen c.q. herinvesteren. Wacht dit bericht rustig af en maak niet de fout om in te loggen bij de Fake websites die nu in omloop zijn..!!
 • In de tussentijd kan iedereen zich alvast voorbereiden door te zorgen voor een geldig ID-bewijs, een Proof of Address (niet ouder dan 3 maanden) en eventueel iemand in de naaste omgeving die u kan helpen bij het installeren van de App op uw mobiel en andere zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is het ook belangrijk dat u minimaal een van de volgende gegevens nog heeft:
  - de 'oude' inloggegevens 
  - het mailadres waarmee u bent geregistreerd
  - het mobiel nummer waarmee u bent geregistreerd
  - een printscreen van uw investering (de laatste was van maart 2019)
  - in geval van overlijden, een overlijdensakte waarmee u kunt aantonen dat u rechtmatig erfgenaam bent 

Update van 23 oktober 2019:
De nieuwe firma (fusie van Five Winds en AGAM) gaat definitief eind april 2020 gelanceerd worden!
Hieronder uitsluitend positief nieuws...

 • De leden van AGAM krijgen een leuke financiële bonus
 • De leden van Five Winds krijgen een capitalcut van slechts 37% 
 • De verwachte 1% inlevering op het wekelijkse rendement gaat niet door!
 • De opnamemogelijkheid is geen 50% maar 100%
 • Geen investeringspakketten meer. Het geïnvesteerde bedrag 'verloopt' niet meer
 • Het gemiddelde rendement is voortaan wekelijks 2,5% 
 • De verschillende commissiekosten van 3-39% zijn nu voor iedereen slechts 10% 
 • Nieuwe leden mogen we 6 maanden na opening gaan registreren
 • De nieuwe websites zijn klaar, maar dit zijn promotionele websites zonder backoffice. Via de App krijgt u toegang tot uw account
 • de firma zal 2x per jaar een audit ondergaan

Het hoofdkantoor zit in Hong Kong en de handelsfirma zit in Singapore i.v.m de financiële licentie. Dit is een veilige haven.
We krijgen 2 nieuwe contracten:

 1. voor de leden die geïnvesteerd hebben
 2. voor de leden die nieuwe klanten aanbrengen. Dit contract zal strenger zijn en mogelijk dat niet veel mensen dit willen ondertekenen. De Aziaten zijn enorm streng en secuur op naleving van contracten, dus lees alles goed na! De commissies op het aanbrengen van nieuwe leden zal beduidend lager zijn dan voorheen. 

De 1ste keer inloggen eind april 2020: de verwachting is dat we 1 maand voor lancering bericht officieel bericht ontvangen.

 1. De 1ste keer inloggen gaat via e-mailadres/ telefoonnummer of accountnummer en daarvoor dienen we hun App te downloaden. Als u een printscreen heeft gemaakt, zoals wij hebben geadviseerd, dan zal iedereen een van deze 3 mogelijkheden kunnen invoeren.
 2. Direct na inloggen dient u zich te verifiëren a.d.h.v. een geldig paspoort of ID + gezichtscontrole via een selfie met uw ID in de hand. Het paspoort op de selfie moet duidelijk leesbaar zijn, dus vraag of iemand anders deze foto van u maakt
 3. Check uw account of alle gelden aanwezig zijn. Het is niet uitgesloten dat er foutjes kunnen ontstaan en als het niet klopt dan kunt u a.d.h.v. de printscreens een bewijs aanleveren.

Vermoedelijk is dit de laatste update voordat het bedrijf opengaat.

Update van 19 augustus 2019:

 • Er zijn contracten getekend met 2 online banken die ook een creditkaart kunnen aanbieden. Er wordt nog onderhandeld met een mogelijke 3de partij.
 • We krijgen een eigen blockchain waardoor in- en uitbetalingen met crypto snel en soepel zullen verlopen. Deze blockchain zal in oktober klaar zijn (is nu voor 80% klaar)
 • De nieuwe website is klaar in 3 talen en Alexander heeft aangeboden om de vertaling in de Duitse taal te verzorgen
 • De eerstvolgende update zal mogelijk pas in oktober zijn

Update van 4 augustus 2019:
Alexander Kästli heeft zaterdag 27 juli jl. persoonlijk de opvolger van Andrej Abakoumov ontmoet. Deze man is afgereisd vanuit Hong Kong naar Zwitserland en is de Engelse taal machtig omdat hij een opleiding heeft gevolgd in Boston. Hij mocht spreken namens de CEO van het nieuwe bedrijf in Hong Kong. De naam van de CEO wordt bij lancering bekend gemaakt, maar we weten dat hij afkomstig is van een zeer gerespecteerde familie en hij schijnt een expressieve en charismatische man te zijn.
De informatie die door Alexander gegeven wordt is dus rechtstreeks afkomstig van een hooggeplaatste partij binnen het nieuwe bedrijf!
De reden dat het bedrijf zelf nog steeds geen officiële mededelingen doet is omdat het risico te groot is dat ze wederom (onterecht) worden aangeklaagd hetgeen de publieke lancering onnodig tegen zou werken. Een bedrijf wat haar klanten gemiddeld 5% per week geeft is een doorn in de ogen van andere financiële instellingen...
De navolgende informatie mocht nu worden 'gelekt':

 • Op het moment dat het bedrijf gelanceerd wordt zal dit publiekelijk bekend worden gemaakt via de Social Media kanalen van het bedrijf. We krijgen dan 4 weken de tijd om te herinvesteren. Mensen die hun wachtwoord kwijt zijn of als er telefoonnummers zijn veranderd etc. kunnen dan contact opnemen. Hiervoor wordt tijdelijk een voltallig team aangesteld van jonge Chinese studenten die a.d.h.v. videoverificatie zullen bepalen of de aanvrager de rechtmatige eigenaar is van het account;
 • Zoals eerder vermeld worden de 4 bedrijven herenigd in 2 nieuwe bedrijven t.w. 1 marketingbedrijf en 1 investeringsbedrijf.
  Het oude bedrijf is nog steeds gevestigd in Madrid en geregistreerd op de Kaap Verdische eilanden, maar alles wordt overgezet naar Hong Kong. De nieuwe naam wordt bij lancering bekend gemaakt;
 • De nieuwe websites zijn volledig klaar en gaan online bij de lancering. De websites hebben een typische Chinese uitstraling; modern en kleurrijk en met een nieuw wapenschild/ logo. De adviseur voor de websites, de heer Abakoumov, die ook het Legal Assistance Dossier heeft vertaald, is inmiddels klaar met zijn werkzaamheden en is niet langer werkzaam bij de firma;
 • De netwerkstructuren worden bij elkaar gebracht, dus Five Winds wordt weer gekoppeld aan AGAM. Dat is goed nieuws voor degene die buiten Europa een netwerk hadden opgebouwd;
 • De huidige investeringspakketten zijn bevroren en zullen dus niet verlopen na 365 dagen;
 • Wekelijks worden momenteel rendementen gedraaid tussen de 5% en 5,5%. Deze komen ten goede aan het nieuwe bedrijf waardoor de aangekondigde capitalcut van 73% met ca. 3% per maand afneemt. In december 2019 zal de capitalcut nog maar 52% zijn;
 • De nieuwe firma werkt niet meer met afzonderlijke pakketten of met VIP pakketten. Voortaan kan men participeren vanaf een minimum bedrag. Of er een maximum bedrag wordt vastgesteld is nog niet bekend;
 • De wekelijkse kosten voor de handelaren, welke worden berekend over het gerealiseerde rendement, zullen standaard 10% zijn. Voorheen was dat 39% op een pakket van €90 en 3% op een VIP-pakket; 
 • Het geïnvesteerde bedrag zal geen einddatum meer hebben. Het blijft dus (oneindig) doorlopen;
 • Het zal voortaan ook mogelijk zijn om het geïnvesteerde bedrag (gedeeltelijk) op te nemen, waarbij men rekening dient te houden met het betalen van een boete (vergelijkbaar met vervroegde aflossing), tenzij de minimale termijn is verstreken;
 • Uitbetalingen gaan via een bank in Hong Kong naar onze eigen bankrekening en via Bitcoin en Ethereum. Momenteel worden contracten afgesloten met een 2-tal online banken waarvan 1 mét IBAN-nummer waaraan een creditkaart is gekoppeld. Overboeken naar deze online banken geschied net zoals via een blockchain...niet op naam maar via een transactienummer. Ook zijn interne boekingen mogelijk;
 • Het aanbieden van een eigen crypto munt is voorlopig niet aan de orde;
 • De directie verwacht uiterlijk in april komend jaar met alles te kunnen starten. Dit is puur afhankelijk van de procedure voor juridische assistentie (LAP) en die neemt meer tijd in beslag dan verwacht. De lancering zal via hun eigen Social Media kanalen worden gepubliceerd alsmede via Alexander Kästli en natuurlijk via Cleo Company;

Wij krijgen van Alexander als overweging mee dat de directie in Hong Kong de verantwoordelijkheid heeft om alles legaal in orde te brengen op straffe van de doodstraf die daar geldt op drugszaken, corruptie, fraude en zwendel.

Zodra het nieuwe bedrijf is gelanceerd kunnen we ervan uitgaan dat ze de komende jaren actief blijven en dat ons geïnvesteerde geld veilig is. In China is het ook zeer gebruikelijk dat men een 5-jaren-plan maakt. Op het moment dat de websites online gaan hebben we de keuze of we akkoord zijn met de nieuwe Algemene Voorwaarden en vanaf dat moment hebben we 4 weken de tijd om te herinvesteren. Degene die niets doen zullen hun geld kwijt zijn..!!

Update van 29 juni 2019:
Voorgaande updates zijn nu officieel bekrachtigd, doordat de eigenaren van Five Winds/Lianora Swiss en Agam/Questra de registratie van de domeinnamen hebben verlengd. De provider heeft deze domeinnamen vervolgens 'geparkeerd' (zie afbeelding).
Dit is positief nieuws omdat we hiermee kunnen aantonen dat er achter de schermen wel degelijk activiteit is. 
Zowel de voormalige eigenaren alsook de nieuwe eigenaren zijn willig om de overdracht van de bedrijven succesvol af te ronden en daarom zitten de Nationale banken van Hong Kong en Rusland met elkaar aan tafel om een internationale overeenkomst te bewerkstelligen. Dit zal enkele maanden in beslag nemen omdat de juridische wetgevingen en regels van beide landen flink verschillen.
Zodra deze overeenstemming is bereikt zal alle data van genoemde domeinnamen worden overgezet naar de nieuwe website.
   

https://questraworld.es verlengd tot 30 juni 2021
https://atlanticgam.es verlengd tot 30 juni 2021 
https://fivewindsam.com wordt nog verlengd. Loopt nog tot 12 augustus 2019
https://lianoraswiss.com verlengd tot 26 juli 2020 
 

Update van 17 juni 2019:
De verwachting is dat de rechtszaak (gestart in mei 2019) minimaal 6 maanden gaat duren. Het is niet anders. Positief is wel dat men contracten heeft gezien die recent zijn gesloten met nieuwe betaalsystemen (zoals bijv. uitbetalingen in crypto). Contracten worden enkel gesloten met bestaande bedrijven...
Ja, het is een teleurstelling dat we nog langer moeten wachten, maar aan de andere kant betekent het dat de capitalcut veel lager zal zijn (als het überhaupt nog nodig is). Waarom? Omdat de rendementen die de huidige 11 tradingcompanies maken momenteel volledig naar het bedrijf gaan (leden kunnen toch niet herinvesteren zolang de website niet operationeel is). Zodra de 6.2 miljard bereikt zijn (die de kosten van het bij elkaar brengen van Five Winds en AGAM dekken en ervoor zorgen dat het nieuwe bedrijf de komende jaren stabiel is) is een capitalcut niet meer nodig. 
Geruststellend is dat enkele traders bekend zijn bij onze informatiebronnen en zodoende weten we dat achter de schermen alles nog doorgaat.

Update van 6 juni 2019:
Zolang de internationale rechtszaak loopt tussen de oude en de nieuwe eigenaren, mogen er geen officiële berichten naar de klanten worden gestuurd. Hoe lang de rechtszaak gaat duren is onbekend. Laten we hopen dat het niet al te lang duurt wink

Update van 20 mei 2019...zou het waar zijn???
Volgens geruchten is de nieuwe website met de back-office klaar en zijn alle juridische documenten en licenties 100% in orde.  
De lancering zal plaatsvinden in de periode 30 mei - 5 juni 2019 en dan krijgen we ook de nieuwe naam van het bedrijf te horen.
Waarom deze datum..?? Volgens het overdrachtsbeleid van ICANN wordt het domein gedurende 60 dagen geblokkeerd voordat alle data naar een nieuwe domeinnaam mag worden overgebracht. 
Laten we hopen dat deze geruchten waar zijn!
 

Update van 8 mei 2019: Zolang de nieuwe websites niet online zijn, kunnen we de wekelijkse rendementen niet herinvesteren.
Het bedrijf heeft ook niets aan deze bedragen, dus momenteel staat het geld in de accounts wortel te schieten (er wordt enkel gehandeld met het geld van de geïnvesteerde koffers).

Om die reden heeft het bedrijf besloten dat we pas weer rendement ontvangen zodra alle functies weer in ere zijn hersteld. Het rendement gaat nu rechtstreeks naar het bedrijf met als groot voordeel dat de capitalcut daardoor steeds lager wordt naarmate het langer duurt eer ze open gaan! De geïnvesteerde koffers zijn nu bevroren zodat geen enkel koffer kan verlopen!
Dit is dus een professionele zakelijke oplossing met een win-win voor iedereen!

Let op: de nieuwe websites gaan pas online als álle functies weer zijn hersteld. Daarvan krijgen we officieel bericht.
Wees dus voorzichtig want er zijn veel fake-websites in omloop! 

De websites:
Vorig weekend (13-14 april) is het toekennen van de rendementen halverwege het weekend gestopt omdat:

 1. Er in dat weekend zó ontzettend veel nieuwe leden zijn geregistreerd, dat de website overbelast werd*
 2. Hackers hun kans schoon zagen om diverse cyberattacks uit te voeren

(*Het nieuws was naar buiten gekomen dat, zodra Five Winds weer open is, we de eerste 6 maanden intern geen gelden meer mogen doorsturen én dat nieuwe leden de eerste 3-6 maanden geen geld kunnen storten. Dat was voor zeer veel mensen de reden om nu snel te registreren en te starten…)

Five Winds heeft dat weekend besloten om de website offline te halen. Enkele dagen later bleek dat de domeinhouder het risico niet verder wilde laten oplopen en hij heeft álle websites offline gehaald. Uiteraard blijven de hyperlinks wel intact om te voorkomen dat 'foute' mensen deze links gaan gebruiken voor fakewebsites.
Waarom gaan de 'oude' websites niet meer online? Het management van Five Winds én Agam werkten al enige tijd aan een nieuwe gezamenlijke website met een nieuwe backoffice en het heeft voor hun geen zin om nog veel tijd, geld en aandacht te stoppen in de ‘oude’ websites.

We spreken hier over een zeer groot bedrijf (de grootste investeringsmaatschappij ter wereld) en de voorbereidingen vergen hierdoor ook veel tijd. Derhalve moeten we nog enkele weken wachten op de nieuwe website. Zodra de website gelanceerd wordt, krijgen we 3-4 weken de tijd om te herinvesteren, waarna we weer gelden kunnen gaan opnemen. Alle info hieromtrent kunnen we op dat moment direct lezen in onze backoffice.

De rendementen:

Er traden (handelen) momenteel 11 teams van 43 mensen, verspreid over de gehele wereld en de gemaakte rendementen worden wekelijks geboekt. Doordat de websites offline zijn krijgen we natuurlijk ook geen email van de gemaakte rendementen, maar deze worden in de nieuwe website alsnog bijgeboekt.

 • De leden van Five Winds krijgen te maken met een noodzakelijke capital cut van 73%. Dit is niet erg omdat het vermogen van degene die al die tijd netjes hun rendement hebben geherinvesteerd, mede dankzij de cumulatie, sterk is gegroeid.
 • De leden van Agam (die 1,5 jaar geen rendementen hebben gehad) starten met hetzelfde bedrag als wat ze hadden in november 2017.

De nieuwe naam:
Five Winds en Agam gaan samen door onder 1 nieuwe naam welke bekend wordt gemaakt bij de lancering van de nieuwe website.
Het marketingbedrijf wordt als vanouds Questra, dus alle data van Lianora Swiss wordt overgebracht naar Questra.

Opmerking:

Wij sturen enkel emailberichten naar onze directe leden op het 1ste niveau. Het is de bedoeling dat zij deze info delen met hún directen.
Als uw sponsor geen informatie doorstuurt, dan mag u hem/haar daar gerust op aanspreken, maar verwacht niet dat wij u gaan opnemen in ons emailbestand. Daarvoor dient deze website die door iedereen gelezen (niet gekopieerd!) mag worden.

Wij zijn er absoluut van overtuigd dat zowel Five Winds als Agam binnenkort onder een nieuwe naam een doorstart zal maken en dat deze organisatie binnenkort volledig operationeel en sterker dan ooit zal zijn!

LET OP: Het heeft verder geen zin om ons over bovengenoemde onderwerpen vragen te stellen. Deze worden niet apart beantwoord!

LET OP: Wacht rustig af en log pas in op een nieuwe website ná officieel bericht!!! Er zijn fake-websites in omloop!

   

Aan deze calculator kunnen geen rechten worden ontleendt

 

 

   Gratis upgraden is belangrijk! Zie button Buy-Upgrade     
 

 

                                          
 

 

         

QW Lianora Swiss Consulting SA is het officiële marketingbedrijf van Five Winds Asset Management. Via Lianora Swiss mogen wij reclame voeren en krijgen wij een beloning in de vorm van Qpunten. Deze Qpunten kunnen wij direct omzetten naar Euro's.
Atlantic Global Asset Management maakt gebruik van het marketingbedrijf Questra World.

 

 

 klik op het login icoon  en login met dezelfde logingegevens als bij Five Winds.

Kijk hierboven bij de button QP-punten voor meer info