H

We laten u graag zien hoe je wekelijks van gemiddeld 4 tot 6 % ROI geniet met dit bedrijf, zelfs zonder een commerciële activiteit of een team op te bouwen. 

 
                                        
 • Product: investeringsfonds
 • Deelname: keuze uit investeringskoffers vanaf € 90 tot € 5.000.000    
 • Rendement: 4-6% per week
 • Activiteit: wekelijks herinvesteren en/of uit laten betalen
 • Niveau: gemakkelijk, geen ervaring nodig
 • Netwerk: optioneel maar zeer lonend tot 13 levels diep!
 • Uitleggen: zéér eenvoudig en begrijpelijk
 • Bedrijf: geregistreerd en gecertificeerd sinds 2009
 • Leden: meer dan 630.000
 • Kapitaalbeheer: ruim € 1.000.000.000
 • Verzekering: standaard verzekerde inleg, mag uitgezet worden
 • President: Antonino Viera Robalo 

Het wekelijkse gemiddelde rendement in 2017 lag op 5.55% 
Het wekelijkse gemiddelde rendement in 2018 lag op 5.66%

Wij krijgen veel vragen over Five Winds en de voortgang van de reorganisatie. Hieronder wat wij tot nu toe weten. Houdt er wel rekening mee dat dit nog niet via officiële bronnen is bevestigd en dat er misschien nog zaken kunnen veranderen.

Update van 6 juni 2019:
Zolang de internationale rechtszaak loopt tussen de oude en de nieuwe eigenaren, mogen er geen officiële berichten naar de klanten worden gestuurd. Hoe lang de rechtszaak gaat duren is onbekend. Laten we hopen dat het niet al te lang duurt wink

Update van 20 mei 2019...zou het waar zijn???
Volgens geruchten is de nieuwe website met de back-office klaar en zijn alle juridische documenten en licenties 100% in orde.  
De lancering zal plaatsvinden in de periode 30 mei - 5 juni 2019 en dan krijgen we ook de nieuwe naam van het bedrijf te horen.
Waarom deze datum..?? Volgens het overdrachtsbeleid van ICANN wordt het domein gedurende 60 dagen geblokkeerd voordat alle data naar een nieuwe domeinnaam mag worden overgebracht. 
Laten we hopen dat deze geruchten waar zijn!
 

Update van 8 mei 2019: Zolang de nieuwe websites niet online zijn, kunnen we de wekelijkse rendementen niet herinvesteren.
Het bedrijf heeft ook niets aan deze bedragen, dus momenteel staat het geld in de accounts wortel te schieten (er wordt enkel gehandeld met het geld van de geïnvesteerde koffers).

Om die reden heeft het bedrijf besloten dat we pas weer rendement ontvangen zodra alle functies weer in ere zijn hersteld. Het rendement gaat nu rechtstreeks naar het bedrijf met als groot voordeel dat de capitalcut daardoor steeds lager wordt naarmate het langer duurt eer ze open gaan! De geïnvesteerde koffers zijn nu bevroren zodat geen enkel koffer kan verlopen!
Dit is dus een professionele zakelijke oplossing met een win-win voor iedereen!

Let op: de nieuwe websites gaan pas online als álle functies weer zijn hersteld. Daarvan krijgen we officieel bericht.
Wees dus voorzichtig want er zijn veel fake-websites in omloop! 

De websites:
Vorig weekend (13-14 april) is het toekennen van de rendementen halverwege het weekend gestopt omdat:

 1. Er in dat weekend zó ontzettend veel nieuwe leden zijn geregistreerd, dat de website overbelast werd*
 2. Hackers hun kans schoon zagen om diverse cyberattacks uit te voeren

(*Het nieuws was naar buiten gekomen dat, zodra Five Winds weer open is, we de eerste 6 maanden intern geen gelden meer mogen doorsturen én dat nieuwe leden de eerste 3-6 maanden geen geld kunnen storten. Dat was voor zeer veel mensen de reden om nu snel te registreren en te starten…)

Five Winds heeft dat weekend besloten om de website offline te halen. Enkele dagen later bleek dat de domeinhouder het risico niet verder wilde laten oplopen en hij heeft álle websites offline gehaald. Uiteraard blijven de hyperlinks wel intact om te voorkomen dat 'foute' mensen deze links gaan gebruiken voor fakewebsites.
Waarom gaan de 'oude' websites niet meer online? Het management van Five Winds én Agam werkten al enige tijd aan een nieuwe gezamenlijke website met een nieuwe backoffice en het heeft voor hun geen zin om nog veel tijd, geld en aandacht te stoppen in de ‘oude’ websites.

We spreken hier over een zeer groot bedrijf (de grootste investeringsmaatschappij ter wereld) en de voorbereidingen vergen hierdoor ook veel tijd. Derhalve moeten we nog enkele weken wachten op de nieuwe website. Zodra de website gelanceerd wordt, krijgen we 3-4 weken de tijd om te herinvesteren, waarna we weer gelden kunnen gaan opnemen. Alle info hieromtrent kunnen we op dat moment direct lezen in onze backoffice.

De rendementen:

Er traden (handelen) momenteel 11 teams van 43 mensen, verspreid over de gehele wereld en de gemaakte rendementen worden wekelijks geboekt. Doordat de websites offline zijn krijgen we natuurlijk ook geen email van de gemaakte rendementen, maar deze worden in de nieuwe website alsnog bijgeboekt.

 • De leden van Five Winds krijgen te maken met een noodzakelijke capital cut van 73%. Dit is niet erg omdat het vermogen van degene die al die tijd netjes hun rendement hebben geherinvesteerd, mede dankzij de cumulatie, sterk is gegroeid.
 • De leden van Agam (die 1,5 jaar geen rendementen hebben gehad) starten met hetzelfde bedrag als wat ze hadden in november 2017.

De nieuwe naam:
Five Winds en Agam gaan samen door onder 1 nieuwe naam welke bekend wordt gemaakt bij de lancering van de nieuwe website.
Het marketingbedrijf wordt als vanouds Questra, dus alle data van Lianora Swiss wordt overgebracht naar Questra.

Opmerking:

Wij sturen enkel emailberichten naar onze directe leden op het 1ste niveau. Het is de bedoeling dat zij deze info delen met hún directen.
Als uw sponsor geen informatie doorstuurt, dan mag u hem/haar daar gerust op aanspreken, maar verwacht niet dat wij u gaan opnemen in ons emailbestand. Daarvoor dient deze website die door iedereen gelezen (niet gekopieerd!) mag worden.

Wij zijn er absoluut van overtuigd dat zowel Five Winds als Agam binnenkort onder een nieuwe naam een doorstart zal maken en dat deze organisatie binnenkort volledig operationeel en sterker dan ooit zal zijn!

LET OP: Het heeft verder geen zin om ons over bovengenoemde onderwerpen vragen te stellen. Deze worden niet apart beantwoord!

LET OP: Wacht rustig af en log pas in op een nieuwe website ná officieel bericht!!! Er zijn fake-websites in omloop!

   

Aan deze calculator kunnen geen rechten worden ontleendt

 

 

   Gratis upgraden is belangrijk! Zie button Buy-Upgrade     
 

 

                                          
 

 

         

QW Lianora Swiss Consulting SA is het officiële marketingbedrijf van Five Winds Asset Management. Via Lianora Swiss mogen wij reclame voeren en krijgen wij een beloning in de vorm van Qpunten. Deze Qpunten kunnen wij direct omzetten naar Euro's.
Atlantic Global Asset Management maakt gebruik van het marketingbedrijf Questra World.

 

 

 klik op het login icoon  en login met dezelfde logingegevens als bij Five Winds.

Kijk hierboven bij de button QP-punten voor meer info