H

We laten u graag zien hoe je wekelijks van gemiddeld 4 tot 6 % ROI geniet met dit bedrijf, zelfs zonder een commerciële activiteit of een team op te bouwen. 

 
                                        
 • Product: investeringsfonds
 • Deelname: keuze uit investeringskoffers vanaf € 90 tot € 5.000.000    
 • Rendement: 4-6% per week
 • Activiteit: wekelijks herinvesteren en/of uit laten betalen
 • Niveau: gemakkelijk, geen ervaring nodig
 • Netwerk: optioneel maar zeer lonend tot 13 levels diep!
 • Uitleggen: zéér eenvoudig en begrijpelijk
 • Bedrijf: geregistreerd en gecertificeerd sinds 2009
 • Leden: meer dan 630.000
 • Kapitaalbeheer: ruim € 1.000.000.000
 • Verzekering: standaard verzekerde inleg, mag uitgezet worden
 • President: Antonino Viera Robalo 

Het wekelijkse gemiddelde rendement in 2017 lag op 5.55% 
Het wekelijkse gemiddelde rendement in 2018 ligt tot nu toe (28 oktober) op 5.66%

 (onofficieel)

Beste mensen,

De vergadering in Hong Kong met betrekking tot het verkrijgen van onze eigen bank (om onze betalingen te ontvangen) heeft recent plaatsgevonden en de samenwerking met de Chinezen is bekrachtigd. Enkele namen van de aanwezigen:
Mr. Ken-Show Tran (CEO)
Mr. Andrey Abakumov (organizer)
Mr. Kevin Russell Smith (FinTech Director)
Mr. Quah Poh Keat 9FinTech Executive Director)
Dr. Ing. Hong Piou (chairman of the Public Bank of Hong Kong)
Mr. Chong Yam Kiang (Executive Director of PBCA)
en 2 leden van PoCC

De bijeenkomst in Madrid tijdens de heropening van het bedrijf werd ook bevestigd met het doel MLM (Multi Level Marketing) over te nemen ter bevordering van de beleggingsproducten van F.W.A.M /A.G.A.M (dit betreft dus de bedrijven Lianora Swiss en Questra)

Dit alles heeft plaatsgevonden in het grootste geheim en in alle stilte om eventuele nieuwe problemen met interbancaire concurrentie te voorkomen.
Met een rendement van gemiddeld 4% per week voor haar klanten is het begrijpelijk dat veel banken, bank gerelateerde lobbyisten en concurrerende instellingen niet willen dat onze organisatie groeit. Iedere vorm van nieuws (zowel fake als echt nieuws) kan dan een negatief effect hebben. Dit is de voornaamste reden waarom het zo lang zo stil is gebleven, zodat het bedrijf stil en effectief kan bewegen. Men heeft geleerd van de fouten uit het verleden, men heeft toen te snel te veel plannen openbaar gemaakt en deze transparantie heeft veel tijd en geld gekost.
Met deze lessen uit het verleden geleerd is nu besloten om rustig en discreet te handelen zodat er een ​​beter inkomen kan worden gegarandeerd op de lange termijn.
Iedereen wordt bedankt voor het geduld en u zult worden beloond, we moeten nog even positief blijven en geloven in een goede afloop.
Het belangrijkste nu is dat het geld is vrijgegeven en legaal aan een bank is overgedragen, zodat we eindelijk onze welverdiende winsten kunnen opnemen. Volgens informatie op de ontwikkelaarskant van de website kunnen wij opmaken dat ook de betaalopties met Advcash (kijk HIER voor meer info), OkPay, Payeer en PerfectMoney wederom mogelijk zijn, alsmede de nieuwe debet kaart van onze eigen bank. AdvCash zal vervangen worden door een nieuwe interne credit kaart (ook hierover krijgen we nog officieel bericht).
Sterke geruchten doen vermoeden dat dit de internationale Public Bank Berhad is. Deze staat al jarenlang zeer goed aangeschreven als solide en consistent management met sterke kredietwaardigheid en financiële beoordeling/rating. 

Wij hopen dat al dit nieuws snel geformaliseerd zal zijn in onze backoffice. Er zijn 2 opnamemogelijkheden gepland voor 2018. Gedurende 6 maanden zal er een opnamelimiet gelden:

 1. maandelijkse opname van maximaal €2.500, - voor investeerders met pakketten tot €500.000, -
 2. maandelijkse opname van maximaal €3.500, - voor investeerders met pakketten van €500.000, - tot €1.500.000, -
 3. maandelijkse opname van maximaal €5.000, - voor investeerders met pakketten van €1.500.000, - tot €2.500.000, -
 4. maandelijkse opname van maximaal €7.500, - voor investeerders met pakketten vanaf €2.500.000, -

Alle klanten die pakketten hadden in A.G.A.M en die zijn verlopen, worden vernieuwd op de dag dat het bedrijf opnieuw wordt opgestart.

Parallel aan de Euro/Dollar loopt ook het exchange programma van AGAM. Op 25 april 2018 is Atlantic Global Financial Exchange Co LTD in England opgericht onder nr. 11329516 met een gestort kapitaal van 1.000.000, - Pounds. Het is daarom aannemelijk dat AGAM met een eigen crypto-coin komt en dat we via hun eigen exchange kunnen in- en uitbetalen met Bitcoin en Ethereum. Ook hiervoor geldt dat we moeten afwachten wat het voor ons gaat betekenen. 

Let op, er is veel FAKE NEWS in omloop, zowel binnen als buiten het netwerk. Verschillende valse websites die er alles aan doen om het bedrijf reputatieschade toe te brengen. Pas ook op voor valse websites die erop uit zijn om toegang te krijgen tot uw inlogcodes om hiermee uw geld te hacken wanneer de dag van opnames daar is. Vergeet vooral niet om uw wachtwoord regelmatig te wijzigen.

De juiste inlogpagina’s zijn voor
Five Winds: https://my.fivewindsam.com/#/login
Lianora Swiss: https://my.lianoraswiss.com/#/login

Wij herinneren u eraan dat wij de rechtszaak hebben gewonnen.
De rechtbank van justitie heeft ons in het gelijk gesteld tegen de aanklacht van een openbaar aanklager die een klacht had ingediend op verdenking van piramidefraude. De aanklager verloor zijn zaak omdat het bedrijf zijn legaliteit volledig heeft bewezen. Ook hoeft de officier van justitie niet eens in hoger beroep te gaan omdat hij ook het hoger beroep zou gaan verliezen!

Wij zullen u blijven informeren over de voortzetting, maar binnenkort verwachten wij OFFICIEEL NIEUWS te kunnen delen via onze website.

Ook al is het nog geen officieel bericht, wij vinden het wel belangrijk om dit met jullie te delen zodat iedereen zich kan voorbereiden en met name voor de navolgende onderdelen:

BELANGRIJK:

 • Blijf ieder weekeind een print screen maken van uw mutaties of maak een foto met uw mobiel.
 • Het moment is aangebroken om nu uw verificatie in orde te gaan maken. Maak alvast een scan of foto van uw paspoort en upload deze naar uw computer. Vraag hulp aan vrienden of familie als u hier moeite mee heeft. Is de afbeelding te groot, dan kunt u deze verkleinen aan de hand van de video op DEZE pagina.
 • Zorg voor een actueel Proof Of Adress. Kijk HIER welke documenten in aanmerking komen.
 • Voor mensen die willen starten: reserveer alvast een stukje van uw vermogen zodat u direct met een goed volume kunt starten wanneer de betalingsmogelijkheden weer open gaan. Wilt u eerder starten neem dan gerust even contact met ons op. 

Nogmaals...bovenstaande info zijn zeer sterke en gedetailleerde geruchten. De info in uw backoffice is de enige officiële bekendmaking!

Lees HIER verder voor de update van 28-10-2018
Lees HIER de update van 24-11-2018

Indien u een email van ons heeft ontvangen, stuur deze dan door naar uw eigen netwerk!

Let op: gebruik enkel een referral-link en bewaar de website in uw favorieten. Er is namelijk een fake-website genaamd Fivevinds!
   

Aan deze calculator kunnen geen rechten worden ontleendt

 

 

   Gratis upgraden is belangrijk! Zie button Buy-Upgrade     
 

 

                                          
 

 

         

QW Lianora Swiss Consulting SA is het officiële marketingbedrijf van Five Winds Asset Management. Via Lianora Swiss mogen wij reclame voeren en krijgen wij een beloning in de vorm van Qpunten. Deze Qpunten kunnen wij direct omzetten naar Euro's.
Atlantic Global Asset Management maakt gebruik van het marketingbedrijf Questra World.

 

 

 klik op het login icoon  en login met dezelfde logingegevens als bij Five Winds.

Kijk hierboven bij de button QP-punten voor meer info