We laten u graag zien hoe je wekelijks van gemiddeld 2,5% ROI geniet met dit bedrijf, zelfs zonder een commerciële activiteit of een team op te bouwen. 

 
                                        

   

Wij reageren niet op persoonlijke mails en telefoontjes m.b.t. de status van Five Winds.Hieronder wat wij tot nu toe weten. Houdt er rekening mee dat dit nog niet via officiële bronnen is bevestigd en dat er misschien nog zaken kunnen veranderen.

3 april 2022
Dit is een tussentijdse update om iedereen te laten weten dat wij er nog steeds op vertrouwen dat Five Winds zal heropenen zodra alle financiële stappen (waar het bedrijf zelf geen invloed op heeft) zijn doorlopen. 
Zonder al te diep op details in te gaan kunnen we vertellen dat het QFS (Quantum Financiële Systeem) inmiddels voor een groot deel het SWIFT-systeem heeft vervangen en inmiddels ook actief meedraait in het internationale monetaire circuit.
Het QFS wordt geintroduceert via een serie stappen die gezet moe(s)ten worden.
Vanaf dit weekeinde is T4B gestart (zie onderstaand schema) en is de USD op 1 april jl. omgezet naar USN (U.S.Note).

Onderstaand schema geeft aan welke stappen er inmiddels zijn gezet en welke stappen er nog gezet moeten worden alvorens Five Winds open kan gaan. 

Splitsing in rangorde waarbij T staat voor: positie/rangorde:
T1 = Overheden
T2 = Militair, die groepen die de RV hebben verzameld
T3 = Humanitaire Organisaties / Groepen en SKR's Groepen (Safe Keeping Receipt)
T4 = Internetgroepen (De mensen die valuta's hebben, zoals bv.: Iraakse dinar, Indiase roepie, Vietnamese dong e.a.)
T4A = Personen met SKR's, nu onderdeel van T3
T4B = Individuen, internetgroepen, valutahouders
T5 = Openbaar

RV = Herwaardering = herwaardering van de valuta
GCR = Globale valuta resetten
SKR = Een lijst van alle boekhoudrekeningen van een specifieke groep bedrijven.
USN = United States Note = het nieuwe door goud gedekte Amerikaanse biljet
NDA = Geheimhoudingsverklaring

Al deze stappen zijn in de afgelopen jaren doorlopen en hoewel zaken voor investeerders traag lijken te gaan toont dit wederom aan dat er wel degelijk vooruitgang wordt geboekt. Ons geduld zal worden beloond!

13 februari 2022
Voor degene die het QFS / CBDC begrijpen...volg HIER de Centrale Banken CBDC-status 

Update 20 augustus 2021 (Bron Alexander Kästli)

DBS Vickers (DBSV), een afdeling van de DBS Bank, heeft algemene goedkeuring gekregen van de Monetary Authority of Singapore (MAS) onder de Payment Services Act (PS Act) om als grote betalingsinstelling digitale tokendiensten aan te bieden. DBSV is een van de weinige financiële instellingen die een dergelijke goedkeuring heeft gekregen. DBSV werkt aan de nodige vervolgmaatregelen om te voldoen aan de MAS-eisen voor een vergunning.

Zodra de licentie is verleend, kan DBSV als lid van de DBS Digital Exchange (DDEx) vermogensbeheerders en bedrijven direct ondersteunen bij het verhandelen van digitale betaaltokens via DDEx.

Vanuit het bedrijf is meerdere keren aan Alexander bevestigd dat alles goed komt en alle informatie, rapporten en tips verschijnen uiteraard na de start en niet voor de start...!! Ook Alexander weet niet wanneer het bedrijf opengaat.

Ons advies: neem bovenstaande aan als algemene achtergrond informatie en wacht rustig af. Er zal door ons niet worden gereageerd op persoonlijke vragen!

Update 1 juni 2021 (Bron Alexander Kästli. Let op: persoonlijke berichten sturen is niet toegestaan!)

QFS (Quantum Financieel Systeem) is online!
De QFS is een heel belangrijk stukje van de financiële puzzel. Zonder dit was het nooit mogelijk geweest om te beginnen. Nu wachten we met smart tot het bedrijf contact opneemt. Zoals je hebt gemerkt, kost alles een redelijke hoeveelheid tijd. Vanaf nu zal een domino-effect worden geactiveerd en één voor één in de financiële wereld in gang gezet. Alles wat we nodig hebben, wat het bedrijf nodig heeft, wordt nu continu vervuld! 
Wacht dus nog even geduldig af tot het bedrijf jullie officieel allemaal te woord zal staan.
Lees HIER meer over QFS

Update 7 maart 2021 (Bron Alexander Kästli. Let op: persoonlijke berichten sturen is niet toegestaan!)

  1. Vanaf de lancering zal het rendement gedurende 1 jaar 2,5% per week bedragen.
  2. Daarvan gaat 10% commissie af.
  3. Vervolgens moet er minimaal 50% geherinvesteerd worden. Dit is voor de opbouw van het bedrijf
  4. Na 1 jaar wordt deze maatregel herzien

Update 4 maart 2021

Hieronder een korte impressie uit een vraaggesprek met een zeer betrouwbare bron waaruit we denken te kunnen opmaken dat het niet al te lang meer gaat duren voor de heropening een feit is.Question:
When do we get finally more news about Questra and Fivewinds/AGAM. We are already in March and don't now anything about the headquarters in Hong Kong and Singapore.

Answer:
At the moment no one can know anything and it is still as was told that new information will come only at the reboot. No time was also deliberately communicated so that no one has an expectation. It will launch when it can launch. Not before. I can only say this much, that the preparations are going very well. Let's let the company do what they have to do, and it will come out for the best.

Question:
So you assure us with your statement that the company still exists under a different name and is preparing to resume its services? Are you really sure about this?

Answer:
I wouldn't say it if it wasn't.

Nederlandse vertaling:

Vraag:
wanneer krijgen we eindelijk meer nieuws over Questra en Fivewinds / AGAM. We zijn al in maart en weten nu niets over het hoofdkantoor in Hong Kong en Singapore.

Antwoord:
op dit moment kan niemand iets weten en het is nog steeds zoals eerder is aangegeven dat nieuwe informatie alleen zal komen bij het opnieuw opstarten. Ook is er geen tijd bewust gecommuniceerd zodat niemand een verwachting heeft. Het wordt gestart wanneer het kan worden gestart. Niet eerder. Ik kan alleen maar zeggen dat de voorbereidingen erg goed gaan. Laten we het bedrijf laten doen wat ze moeten doen, en het zal er het beste uitkomen.

Vraag:
Dus u verzekert ons met uw verklaring dat het bedrijf nog steeds onder een andere naam bestaat en zich voorbereidt om zijn diensten te hervatten? Weet u dit echt zeker?

Antwoord:
Ik zou het niet zeggen als het niet zo was.

Niet lang daarna werd er gemeld dat we ons mogen voorbereiden omdat het nu niet lang meer zal gaan duren...

Hoewel er dus nog steeds geen definitieve datum is vastgesteld, lijkt het onvermijdelijk dat er nu op relatief korte termijn een einde gaat komen aan het wachten en wij allen voor ons geduld beloond zullen gaan worden.