News

Bitcoin (BTC) koers tikt $27.910 aan, cryptomunt ruim 500 miljard waard

De Bitcoinkoers heeft deze zondagochtend de $27.910 aangetikt, een nieuw record voor de cryptomunt.

Ook de totale marktwaarde schrijft met 518 miljard dollar geschiedenis. 
De dominantie van bitcoin op de cryptomarkt ligt nu boven de 70%, dat is in 14 maanden tijd niet voorgekomen.

Nu lijken ook particuliere beleggers de boot niet te willen missen (fear of missing out) en stappen weer in de markt. Maar 2020 is vooral het jaar van de grote bedrijven die bitcoin als lange termijn investering zien.

Datum: 
zondag, 27 december, 2020 - 11:30

Update Five Winds en Lianora Swiss

 
Deze week hebben wij van Lianora Swiss een officiële uitnodiging ontvangen om de behaalde bonus op te komen halen. Dat is zeer goed nieuws aangezien iedereen weet dat ze de bonussen pas uitbetalen zodra alle betaalfuncties weer actief zijn.
Het ziet er dus naar uit dat Five Winds een positieve uitslag van de financiële audit heeft ontvangen en dat we binnenkort weer kunnen in- en uitbetalen!

Kalender

 

We hebben een nieuw item aan onze website toegevoegd...de kalender!
Hierin zullen alle meetings, seminars, trainingen, webinars etc. van LikesXL, Xpro, BitConnect, Five Winds en Lianora Swiss vermeld worden. 

Fake News

Inmiddels zult u deze term al enkele keren zijn tegengekomen, in het nieuws en op social media. Het is een begrip wat we denken te begrijpen en we denken allemaal dat we niet vatbaar zijn voor “Fake News”. We denken allemaal dat we het wel kunnen herkennen...
Misschien denkt u dat het voornamelijk met politiek te maken heeft.

Misschien bent u daarom wat minder op uw hoede wanneer u op Facebook of YouTube informatie voorbij ziet komen die negatief is over een programma waar u zelf aan deelneemt. 

De BANK Code

Zoals u inmiddels wel gemerkt zult hebben, werkt Cleo Company nauw samen met professionals op het gebied van Sales, Marketing, Financieel advies, Fiscaal advies, etc.

Wij zijn er bijzonder trots op ook samen te mogen werken met Wim Vrolijk van Improvement Profs op het gebied van Training en Coaching.
Op onze kennispagina laten wij u kennis maken met één van 'swerelds beste programma's op het gebied van klantherkenning waarmee de omzet zo'n 300% kan toenemen!

Algemene informatie en samenwerking

Zoals u wellicht heeft opgemerkt is deze website constant in beweging. Wij trachten voor u de meest interessante en doeltreffende informatie bij elkaar te brengen om u de maximale kans op succes te bieden.
Op de Nieuws pagina vind u de meest relevante informatie over de programma's die wij aanbieden, maar neem ook eens een kijkje op het Blog.

Verificatie & Compliance

Wanneer u besloten heeft om u te registreren bij een programma, gaat u in een aantal gevallen geconfronteerd worden met een verificatieproces.
Om u hier wat meer algemene informatie over te geven verwijzen wij u graag naar deze link.
Indien u nog verdere vragen heeft verwijzen wij u graag naar uw eigen upline.