News

Bitcoin (BTC) koers tikt $27.910 aan, cryptomunt ruim 500 miljard waard

De Bitcoinkoers heeft deze zondagochtend de $27.910 aangetikt, een nieuw record voor de cryptomunt.

Ook de totale marktwaarde schrijft met 518 miljard dollar geschiedenis. 
De dominantie van bitcoin op de cryptomarkt ligt nu boven de 70%, dat is in 14 maanden tijd niet voorgekomen.

Nu lijken ook particuliere beleggers de boot niet te willen missen (fear of missing out) en stappen weer in de markt. Maar 2020 is vooral het jaar van de grote bedrijven die bitcoin als lange termijn investering zien.

Datum: 
zondag, 27 december, 2020 - 11:30

Virtual Go Pro 2020 - Dag 2

Dag twee begint met een flinke workout voor iedereen. Het verschil tussen een zoomevent en een life event is de hoeveelheid uren die je zittend doorbrengt, en dan is even lekker bewegen een prima manier om een nieuwe trainingsdag mee te beginnen.

En er is een zeer speciale gast vandaag!

 

Datum: 
zondag, 13 december, 2020 - 14:30

Virtual Go Pro Event 2020 - De grootste Zoommeeting ooit!

Het team van Cleo Company volgt dit weekend deze 3-daagse unieke, ultramoderne, meeslepende training, samen met 40.000 leiders en professionals uit de hele wereld, georganiseerd door Eric Worre van de Go Pro Recruiting Mastery.

Toptrainers en sprekers delen hun kennis en ervaring, geven honderden ideeën, strategieën, inzichten en ervaringen om jouw business naar een hoger niveau te tillen en wij delen hier (een klein stukje) van deze kennis met iedereen die hier niet bij aanwezig kan zijn.

Latest news from the board of MTI

Dear Members

RE: FSCA, TSSB and the change of broker and trading.

July and August 2020 has been interesting months for MTI members. As we grow into an iconic industry leader, we are the centre point of focus from competitors and the media. We thought it imperative to clearly communicate some changes and offer some information with regards to processes that are underway.

Onofficiële update Five Winds

  • ​De Chinezen gaan intensief samenwerken en hebben inmiddels de aangeleverde ontbrekende documenten goedgekeurd. Dit is door een level 13 en een Russische toplevel bevestigd;
  • De bonussen zullen pas vanaf maart 2019 worden uitgekeerd. Tevens zal de netwerkstructuur worden aangepast;
  • De eerstvolgende meeting zal plaatsvinden in december, voordat de 3-weken vakantieperiode ingaat;
  • Opnamemogelijkheden worden daarom vanaf 2019 verwacht. 

Update Five Winds en Lianora Swiss

 
Deze week hebben wij van Lianora Swiss een officiële uitnodiging ontvangen om de behaalde bonus op te komen halen. Dat is zeer goed nieuws aangezien iedereen weet dat ze de bonussen pas uitbetalen zodra alle betaalfuncties weer actief zijn.
Het ziet er dus naar uit dat Five Winds een positieve uitslag van de financiële audit heeft ontvangen en dat we binnenkort weer kunnen in- en uitbetalen!