News

Onofficiële update Five Winds

  • ​De Chinezen gaan intensief samenwerken en hebben inmiddels de aangeleverde ontbrekende documenten goedgekeurd. Dit is door een level 13 en een Russische toplevel bevestigd;
  • De bonussen zullen pas vanaf maart 2019 worden uitgekeerd. Tevens zal de netwerkstructuur worden aangepast;
  • De eerstvolgende meeting zal plaatsvinden in december, voordat de 3-weken vakantieperiode ingaat;
  • Opnamemogelijkheden worden daarom vanaf 2019 verwacht. 

Update Five Winds en Lianora Swiss

 
Deze week hebben wij van Lianora Swiss een officiële uitnodiging ontvangen om de behaalde bonus op te komen halen. Dat is zeer goed nieuws aangezien iedereen weet dat ze de bonussen pas uitbetalen zodra alle betaalfuncties weer actief zijn.
Het ziet er dus naar uit dat Five Winds een positieve uitslag van de financiële audit heeft ontvangen en dat we binnenkort weer kunnen in- en uitbetalen!

Wekelijks Rendement van Five Winds en nieuwe website van Lianora Swiss

 

Het rendement van week 48 is 5.1484%.
Lianora Swiss en Five Winds zitten in de testperiode waarbij de werkzaamheden van beide bedrijven én de financiële transacties op elkaar afgestemd moeten worden. Blijkbaar is er bij sommige leden inderdaad iets niet goed gegaan (dubbele profit)  en dat wordt nu gecorrigeerd.

Officieel bericht van Lianora Swiss

 

Wij van Cleo Company hebben een officieel antwoord ontvangen van Lianora Swiss op de vraag of de in augustus aangekondigde Mexico-conferencie in december doorgaat.

Hun antwoord was dat zij weliswaar de organisator zijn van dit evenement, maar dat het grootste deel van de onderwerpen is opgedragen aan hun partner Five Winds Asset Management.

Vanaf begin november jl. zijn beide bedrijven gezamenlijk begonnen met het testen van de werkzaamheden en de studie van de financiële verslagen.