News

Onofficiële update Five Winds

  • ​De Chinezen gaan intensief samenwerken en hebben inmiddels de aangeleverde ontbrekende documenten goedgekeurd. Dit is door een level 13 en een Russische toplevel bevestigd;
  • De bonussen zullen pas vanaf maart 2019 worden uitgekeerd. Tevens zal de netwerkstructuur worden aangepast;
  • De eerstvolgende meeting zal plaatsvinden in december, voordat de 3-weken vakantieperiode ingaat;
  • Opnamemogelijkheden worden daarom vanaf 2019 verwacht. 

Update Five Winds en Lianora Swiss

 
Deze week hebben wij van Lianora Swiss een officiële uitnodiging ontvangen om de behaalde bonus op te komen halen. Dat is zeer goed nieuws aangezien iedereen weet dat ze de bonussen pas uitbetalen zodra alle betaalfuncties weer actief zijn.
Het ziet er dus naar uit dat Five Winds een positieve uitslag van de financiële audit heeft ontvangen en dat we binnenkort weer kunnen in- en uitbetalen!

Bankera (BNK) tokens

 
Momenteel zijn er al 2 miljard tokens verkocht en is de prijs van de huidige fase verhoogd naar €0,019 per token.
Investeer in deze token en koop ze aan bij Spectrocoin via iDeal, Bancontact, overboeking, crypto of creditcard.
Meer info over deze zéér gewilde coin kunt u HIER lezen.

SkyWay Indonesië tekent GIGA contract

Er is weer een flinke stap vooruit gezet met de ondertekening van een Letter of Intent tussen De President Directeur van PT Jorong Port Development (JPD), Wisnu Soehardjo en PT SkyWay Technologies Indonesia.

Er zijn inmiddels al samenwerkingsovereenkomsten getekend met Jorong Port Development en de Indonesia Infrastructure Society, aldus de directeur van SkyWay Technologies Indonesia .
Jorong Port Development heeft interesse in het gezamenlijk ontwikkelen en  bouwen van een 10 kilometer lange SkyWay vrachtroute in een belangrijke haven, Jorong Borneo Integreated City Indonesië.

SkyWay bij RTLZ Doe maar Duurzaam

SkyWay Transport Technologie wordt uitgebreid voorgesteld aan het grote publiek in de week van 14 t/m 20 januari in het televisieprogramma van RTLZ, Doe maar Duurzaam.
Doe maar Duurzaam is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidbranche aan bod komen. Bedrijven krijgen in Doe maar Duurzaam de kans om hun duurzame product of dienst op informatieve wijze te presenteren.