Kennis is de bron van alle succes!

De meeste ondernemingen werken op basis van het Pareto principe, 80% van de kennis is in het bezit van de ondernemer, 20% van de kennis is verdeeld over de “werkvloer”.

Dit is een vreemde verdeling wanneer u bedenkt dat uw downline het grootste aantal contacten zou moeten hebben met de potentiële klant.

Deel uw kennis, train uw downline en geef ze de wijsheid om te presteren.
Bedenk dat deelnemen aan deze netwerkorganisatie vergelijkbaar is met het volgen van een voortgezette schoolopleiding. Er zijn altijd nieuwe dingen te leren, nieuwe uitdagingen te halen.

Hieronder volgen een aantal stappen die u kunnen helpen uw bedrijf en daardoor het bedrijf van anderen succesvoller te maken:

Specialisatie

Specialisten in ieder vakgebied genereren een hoger inkomen door de kennis die ze vergaard hebben.(Wanneer u 1 uur per dag studeert op een bepaald onderwerp, dan bent u na gemiddeld 2 tot 3 jaar een specialist op het bestudeerde onderwerp!)

Continuïteit
Door continuïteit te creëren in uw kennisvergaring en het doorgeven van deze kennis, zal uw inkomen exponentieel toenemen

Netwerken
Er is voldoende business te doen, deel met anderen en leer van uw collegae. Bezoek bijeenkosten en conventies, neem uw downline mee en organiseer regelmatig zelf bijeenkomsten.

De beste meester is niet de meester met de meeste leerlingen,
maar de meester die de meeste meesters creëert!

Samenwerken
Werk samen met uw collega up-liners. Iedereen probeert het goed te doen voor zichzelf, maar wanneer u anderen helpt het beter te doen zal uw bedrijf de stuwende kracht worden.

Maximaliseer uw succes door het succes van anderen te vergroten!

Deel zelfvertrouwen
Verhoog uw zelfvertrouwen en het zelfvertrouwen van uw downline door hen te assisteren bij rekrutering, retentie en kennisvergaring.

Doelstellingen
Wanneer je niet weet waar je heen wilt, zal iedere weg je daar brengen.

Help uw downline met het bepalen, fixeren en halen van doelen. Hiermee blijft u in contact met de persoonlijke en zakelijke wensen van uw downline en bent u in staat hen bij te sturen indien nodig.

Succes is een reis, geen bestemming

Train en leer
Organiseer regelmatig bijeenkomsten waarbij u uw directe downline traint en anderen laat trainen. Leer van de ervaringen van anderen.

Succes in netwerken is gebaseerd op basis van het principe: "Zelfstandig maar niet zeker niet alleen".