Wat als…

Wist je dat maar liefst 66% van de klanten zijn interesse verliest tijdens een sales presentatie, omdat de verkoper niet of onvoldoende weet aan te sluiten bij de koopmotieven van de klant? Het gevolg: inefficiënte verkoopgesprekken en verloren deals!
Hoe zou het zijn als je een methode beschikbaar had die jou helpt om de koopmotieven van jouw klant feilloos te achterhalen, zodat jij jouw klant kunt helpen bij zijn koopbesluit?

Wat als blijkt dat er een wetenschappelijk gevalideerde methode bestaat die je toont welke eenvoudige stappen jij kunt zetten om jouw sales tot maar liefst 300% te laten stijgen?

Deze methode heet B.A.N.K. code, ontwikkeld in de U.S.A. en inmiddels succesvol toegepast in 40+ landen.

B.A.N.K. training
B.A.N.K. training geeft je de oplossing met behulp van eenvoudige en direct toepasbare trainingsmodules die helpen om jouw sales resultaten spectaculair te laten stijgen.

Virtuele trainingen
De full-motion video’s die gepresenteerd worden door de grondlegster Cheri Tree, naast interactieve games, simulaties, quizzes, reviews en tests, garanderen je dat je het meeste kunt halen uit deze ‘game-changing’ inhoud. Hiermee kraak je de code en ‘take it to the BANK’ in no-time!

Kies ook voor een groei tot wel 300%
Klik hier om een virtuele training te selecteren en vul het woord Growth in bij de access code en verkrijg direct toegang tot deze fantastische methode! Wil je eerst meer informatie en weten wat de aantrekkelijke Enterprise tarieven zijn bij meerdere gebruikers, neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bespreken we de verschillende mogelijkheden.

Om de brochure te downloaden, klik op brochure BANK.

Improvement Profs training & coaching
Wim Vrolijk
Office ‘De Drie Hoefijzers’

Ceresstraat 13
4811CA  Breda
T. +31 654 903 580
E. wim@improvementprofs.com