Onrust over nieuwsberichten Questra

Omdat wij merken dat er best wel wat onrust is onder de investeerders bij Five Winds naar aanleiding van wat artikelen over de voormalig managers van Questra/AGAM, willen wij u graag onze positie verklaren.

Allereerst willen wij u duidelijk maken dat wij blijven kijjken naar de grote lijnen en niet naar de dagelijkse details die vaak voor onrust zorgen. Wanneer er werkelijk iets te melden valt zullen wij dit natuurlijk doen, maar wij laten ons niet leiden door de waan van de dag.
Al lang geleden heeft Alexander openbaar aangegeven dat het nieuwe bedrijf zal doorstarten onder de naam Five Winds, iets wat hij op 6 december 2022 nogmaals heeft bevestigd via zijn Telegram kanaal R24 Five Winds News:

(vertaalt uit het Duits)
" Het laatste bericht dat wij ontvingen was dat het bedrijf Five Winds zou gaan heten. In het artikel staat alleen dat de oude managers (van Questra/AGAM red.) zich moeten verantwoorden. Five Winds werd niet expliciet genoemd...".

Alle informatie die wij over de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen geven ons geen enkele aanleiding om aan te nemen dat er iets mis zou zijn. Het is niet onlogisch dat de nieuwe firma wacht met de heropening tot alles perfect geregeld is achter de schermen en dat dit voor een groot deel samenhangt met het QFS.

De onrust die er nu heerst over Questra heeft hier op geen enkele manier mee te maken en zal enkel leiden tot onrust wat weer een voedingsbodem vormt voor oplichters die dit als aanleiding gebruiken om verontruste investeerders te benaderen. 

We begrijpen dat het wachten lang duurt en dat er velen onder u zijn die misschien de moed aan het verliezen zijn, echter, het rendement op iedere investering is het resultaat van de persoonlijke investering ten opzichte van de looptijd van die investering in relatie tot het risico wat men loopt. 
Laat je niet verleiden tot aannames op basis van vage berichten of emotionele reacties of meningen van anderen maar neem de tijd om jezelf te informeren. Het is jouw investering en je bent zelf verantwoordelijk om op de hoogte te blijven van alles wat daarmee samenhangt, het is tenslotte jouw geld waarmee je hebt gewerkt. Accepteer dat er een risico verbonden is aan iedere investering en dat onzekerheid een vast onderdeel van dat risico is. 

U mag erop vertrouwen dat wij u via deze website zo snel als mogelijk op de hoogte brengen van eventuele veranderingen, zowel positief als negatief en wij zien vooralsnog geen reden om te twijfelen aan een positieve uitkomst. 

Hou nog even vol, je weet nooit hoe dicht je bij het succes bent tot het plotseling bij je voor de deur staat!!

Marcel