Wanneer u besluit om zaken te doen met Cleo Company, dan doet u zaken met mensen, en die mensen willen wij graag persoonlijk bij u voorstellen.

Miranda Geelen en Marcel Mak zijn al meer dan 17 jaar, zowel zakelijk als privé, partners van elkaar. Als ouders van een samengestelde familie met 3 dochters en twee zonen en een dagelijks groeiend bedrijf, is even rustig zitten eerder een luxe dan regelmaat te noemen.
Beiden hebben een achtergrond als zelfstandig ondernemers in de makelaardij & financiële dienstverlening en hebben samen al eerder een organisatie van 12 kantoren opgezet.
Miranda heeft tevens de leiding gehad over 400 man personeel binnen een internationale hotelketen, terwijl Marcel founding partner is geweest van een internationale vermogensbeheerder.
Voor ze met Cleo Company zijn begonnen, hebben beiden een managementfunctie gehad bij een internationale klantenkaartorganisatie. Miranda als regional manager België en Marcel was, in dezelfde functie, verantwoordelijk voor Nederland.
Tijdens de 7 jaar dat ze met deze organisatie hebben samengewerkt, hebben ze op ieder niveau leren netwerken en hebben in die periode ook zelf een netwerk van duizenden mensen weten op- en uit  te bouwen.
Al deze opgedane kennis en ervaring, worden nu bij elkaar gebracht in Cleo Company!

‘Hard werken en altijd klaarstaan voor je netwerk…’ is hét credo waar Miranda en Marcel zich dagelijks aan houden en over proberen te brengen op hun klanten, van wie velen ook een netwerk aan het opbouwen zijn.
“Netwerken is vooral een teamsport…”, aldus Marcel die voornamelijk het frontoffice voor zijn rekening neemt. “Juist door elkaar de bal toe te spelen, elkaar te motiveren wanneer het even minder lijkt te gaan en het geleerde door te geven, bouw je een hecht netwerk op van gelijkgestemden waarvoor succes een logisch gevolg zal zijn. Het komt dan ook herhaaldelijk voor dat wij gevraagd worden om een presentatie uit handen te nemen of om de eerste inleidende gesprekken en de registratie voor iemand te doen. Op die manier leren we mensen hoe je het beste een netwerk kunt op- en uit te bouwen terwijl ze al verdienen, een win-win situatie dus…”.
"Ik heb me altijd maar vastgehouden aan de tekst van Sam Cook, en dan kom je er wel..." aldus Marcel.

There have been times that I thought I couldn't last for long
But now I think I'm able to carry on
It's been a long, a long time coming
But I know a change is gonna come, oh yes it will

 
Miranda neemt voornamelijk de backoffice voor haar rekening en houdt zich vooral bezig met het informeren, begeleiden bij het registreren en het beantwoorden van vragen. “Niet iedereen is even handig met een computer of vind het gewoon een geruststellende gedachte dat ze geholpen worden bij het invullen van registraties of bij het herinvesteren bij bepaalde programma’s. Juist door hen die persoonlijke aandacht te geven, kunnen we een meerwaarde toekennen aan de aangeboden programma’s…”, aldus Miranda.
“Maar omdat ik niet op honderd plekken tegelijkertijd kan zijn maak ik veel gebruik van Skype, waardoor ik dagelijks tientallen mensen persoonlijk zie en spreek terwijl ze rustig verder worden geholpen. Uiteindelijk draait het om vertrouwen, en dan helpt het wanneer mensen ons ook persoonlijk te spreken krijgen, ook al zit er dan een beeldscherm tussen…”.

Het is juist dat menselijke aspect waar Cleo Company het verschil kan maken. Voor Miranda en Marcel zijn hun klanten dus eigenlijk meer partners geworden. Samenwerken, van elkaar leren en door elkaar weer nieuwe mensen leren kennen, dat zijn de hoekstenen van Cleo Company.

Wij hopen dat wij u ook binnenkort als één van onze nieuwe partners mogen verwelkomen!

De kracht van Cleo Company zit in de eenvoud

Cleo Company brengt partijen samen via een steeds groeiend netwerk van ondernemers en consumenten. Dit doen wij o.a door het geven van bedrijfspresentaties en persoonlijk contact. Hierbij staat een heldere communicatie en samenwerking voorop.

Cleo Company stelt zich tot doel om programma’s voor u te selecteren op basis van de volgende kenmerken:

 • Lage instapkosten
 • Opbouw netwerk mogelijk maar niet noodzakelijk
 • Aantrekkelijk rendement
 • Laag risico
 • Opbouw passief inkomen d.m.v. cumulatie
 • Geen verkoop van producten
 • 100% van de deelnemers verdienen geld!

Wij testen ieder programma uitvoerig door zelf deel te nemen waardoor we beter in staat zijn u te informeren en te begeleiden. In een aantal gevallen kennen wij de oprichters persoonlijk waardoor wij snel en adequaat informatie kunnen verstrekken, waardoor u een aanmerkelijke voorsprong heeft in de door u gekozen business.

Wat mag u van Cleo Company verwachten?

 • Up-To-Date informatie
 • Persoonlijke begeleiding op het gebied van informeren / registreren / continueren
 • Persoonlijke ondersteuning bij het voeren van aanbevelingsgesprekken
 • Duidelijke “How to” presentaties
 • 24/7 ondersteuning

Tevens kan Cleo Company u adviseren en begeleiden bij het samenstellen van uw persoonlijke- en of bedrijfspresentatie of workshop.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend een gesprek of informatie aan, wij tonen u graag welke voordelen er voor u te behalen zijn aan een samenwerking met Cleo Company.