Wanneer u besluit om zaken te doen met Cleo Company, dan doet u zaken met mensen, en die mensen willen wij graag persoonlijk bij u voorstellen.

Miranda Geelen en Marcel Mak zijn al ruim 20 jaar, zowel zakelijk als privé, partners van elkaar. Als ouders van een samengestelde familie met 3 dochters en twee zonen en een dagelijks groeiend bedrijf, is even rustig zitten eerder een luxe dan regelmaat te noemen.
Beiden hebben een achtergrond als zelfstandig ondernemers in de makelaardij & financiële dienstverlening en hebben samen al eerder een organisatie van 12 kantoren opgezet.
Miranda heeft tevens de leiding gehad over 400 man personeel binnen een internationale hotelketen, terwijl Marcel founding partner is geweest van een internationale vermogensbeheerder.

Voor ze met Cleo Company zijn begonnen, hebben beiden een managementfunctie gehad bij een internationale klantenkaartorganisatie. Miranda als regional manager België en Marcel als regional manager in Nederland.
Tijdens de 7 jaar dat ze met deze organisatie hebben samengewerkt, hebben ze op ieder niveau leren netwerken en hebben in die periode ook zelf een netwerk van duizenden mensen weten op- en uit  te bouwen.
Al deze opgedane kennis en ervaring, worden nu bij elkaar gebracht in Cleo Company, een informatieve website die een waardevolle online upline is gebleken ten tijde van de corona-crisis.

De kracht van Cleo Company zit in de eenvoud

Cleo Company stelt zich tot doel om programma’s voor u te selecteren op basis van de volgende kenmerken:

  • Lage instapkosten
  • Opbouw netwerk mogelijk maar niet noodzakelijk
  • Aantrekkelijk rendement
  • Laag risico
  • Opbouw passief inkomen d.m.v. cumulatie

Wij testen ieder programma uitvoerig door zelf deel te nemen waardoor we beter in staat zijn u te informeren en te begeleiden. In een aantal gevallen kennen wij de oprichters persoonlijk waardoor wij snel en adequaat informatie kunnen verstrekken, waardoor u een aanmerkelijke voorsprong heeft in de door u gekozen business.

U mag al uw prospects naar onze website sturen voor informatie (vergeet daarbij niet uw eigen referal-link te geven).
De inhoud van onze website mag echter niet gekopieerd of op andere wijze overgenomen worden!