Hét financiële vangnet voor ZZP'ers

Het is een onderwerp waar we liever niet aan denken maar waarvan we weten dat we er vroeg of laat mee aan de slag moeten gaan...
Hoe bescherm ik mijzelf, mijn gezin én mijn bedrijf tegen onvoorziene omstandigheden zoals arbeidsongeschiktheid, inkomstenverlies en onverwachte kosten zoals juridische procedures en schade?
Iedere ondernemer die zich hierin heeft verdiept weet dat het mogelijk is om je hiertegen te verzekeren. Helaas zijn de premies vaak hoger dan de omzet van een zzp'er toe laat.
Uiteindelijk kiezen veel ondernemers ervoor om het dan maar te negeren of schuiven het probleem verder voor zich uit. Het resultaat is vaak dat deze onzekerheid een behoorlijke druk kan uitoefenen op de bedrijfsactiviteiten én indirect op het gezinsleven.

Sparen is natuurlijk een optie, maar met de huidige rentestanden is er gewoonweg onvoldoende tijd in een mensenleven om hiermee voldoende vermogen op te bouwen om dit probleem te tackelen. 
Beleggen is zeker een mogelijkheid, tenslotte "met geld maak je geld", maar helaas ontbreekt bij veel zzp'ers een voldoende groot startkapitaal om hiermee aan de slag te gaan.

Gelukkig is er een oplossing die het mogelijk maakt om uw bedrijf én uw gezin te beschermen binnen een relatief korte periode én zonder de noodzaak van een groot startkapitaal. 
Ongeacht de branche of de omzet die u realiseert is dit programma toegankelijk voor iedereen! 

Even kort de voordelen op een rijtje:

  • Instapbedrag (éénmalig) vanaf €90 tot €5.000.000
  • Geen maandelijks terugkerende kosten 
  • Rendementen zijn cumulatief (herinvesteerbaar) en wekelijks opvraagbaar
  • Inleg is standaard verzekerd

Uw vermogen wordt ondergebracht bij een firma die al meer dan 8 jaar haar beloftes waar maakt!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en we laten aan de hand van onze calculator zien op welke wijze wij u de rust kunnen geven die u zoekt. 

Marcel Mak
marcel@cleocompany.eu