Dé oplossing voor je studieschuld!

“Studenten en oud-studenten zijn de Nederlandse overheid nog ruim 17,9 miljard euro verschuldigd.

Dat is op dit moment de prognose van de totale studieschuld in Nederland, meldt het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) woensdag. Het ISO baseert zich op cijfers van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en het ministerie van Onderwijs.

Het ISO heeft woensdag een zogenaamde schuldmeter gelanceerd, waarop te zien is hoe de schuld oploopt.
In 2015 werd het leenstelsel ingevoerd, sindsdien moeten studenten in het hoger onderwijs het zonder de basisbeurs doen. De totale Nederlandse studieschuld stond in 2014 nog op 13,7 miljard euro, bleek uit cijfers die NU.nl had ontvangen van DUO. In 2013 was dat 13,1 miljard en in 2012 12 miljard euro…”
(Bron: nu.nl 8 maart 2017)

Studieschuld is een mes waaraan je je meerdere malen in je leven gaat snijden en waarvan de wond ieder jaar dieper lijkt te worden. Je bent gaan studeren omdat je een betere (financiële) toekomst voor je zag maar de molensteen die rond je nek hangt belemmerd je.
Toch is er een oplossing voorhanden waar je misschien nog niet aan hebt gedacht maar die deze druk weg kan nemen. Het geeft je de financiële rust waardoor je je kunt richten op je studie in plaats van op je studieschuld.

“De gemiddelde studieschuld na afronding van de studie is op dit moment 14.000 euro. De lening moet worden terugbetaald en de rente begint al te lopen tijdens je studie. Nadat de studie is afgerond moet je binnen twee jaar beginnen met afbetalen en in principe in vijftien jaar klaar zijn met betalen. Omdat de rente doortikt en je ook rente over rente betaald is het aan te bevelen om je lening zo snel mogelijk af te betalen, als je een goede baan hebt gevonden uiteraard. (…)
Stel dat je 25000 euro schuld opbouwt, dan betaal je maandelijks 200 euro. Gemiddeld ligt het startsalaris voor een HBO/WO student op 2000 euro bruto. Laten gemakshalve aannemen dat dit netto 1400 euro is. Als daar dan nog 200 euro af moet, dan blijft er weinig over. Dus denk goed na.”
(Bron: http://www.uitbetalingstudiefinanciering.nl/studieschuld/ )

Cleo Company biedt studenten de mogelijkheid om met een éénmalige investering van €90 je studieschuld in de toekomst te verlichten. Tevens zorg je ervoor dat je een additioneel inkomen kunt realiseren voor het geval je niet direct na het beëindigen van je studie een baan kunt vinden die aansluit bij jouw opleiding.

Via een uniek investeringsprogramma profiteren onze cliënten van een cumulatief rendement wat flexibel én doeltreffend kan worden toegepast. 

VOORBEELD:

Studieschuld na beëindiging studie is €17.000

Inleg: €90 (éénmalig)
Duur: 208 weken (4 jaar)
Na 3 jaar en 8 maanden heb je voldoende om de studieschuld volledig af te lossen én er blijft voldoende vermogen over om een maandelijks additioneel inkomen op te nemen!

Disclaimer
Bovenstaand voorbeeld is enkel een indicatie op basis van de huidige marktsituatie. Rendementen kunnen fluctueren. Hoewel de gemiddelde rendementen tussen de 4% en 6% per week al jaren behaald worden, bieden rendementen uit het verleden geen garantie voor de toekomst. Aan deze investering zijn bepaalde risico’s verbonden en deelname is enkel mogelijk door personen vanaf 18 jaar of ouder.
Aan bovenstaand voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend.

Wij tonen je graag wat de mogelijkheden zijn in een persoonlijk gesprek en we nodigen je uit om vrijblijvend een afspraak met ons te maken.