Ongetwijfeld heeft iedereen meegekregen dat Bitcoin nog steeds de grootste en dus de belangrijkste munt op de markt is echter…
Hoewel het de grootste marktkapitalisatie heeft, heeft het de strijd verloren ten opzichte van andere altcoins. Waarom…?
Het winstpotentieel van altcoins is absurd hoog en je kan zelfs meer winst maken dan met Bitcoin.
Er zijn bijna 1200 verschillende Alt-Coins op de markt en hoewel marketingcampagnes u doen geloven dat iedere digitale munteenheid dé nieuwe Bitcoin zal gaan worden, is de werkelijkheid natuurlijk anders. Maar hoe zie je nu het verschil tussen Altcoins en Scamcoins?
Altcoins hebben een werkelijke toegevoegde waarde, zo is Litecoin bijvoorbeeld opgestart op basis van milieuvriendelijker minen terwijl X12 een groot praktisch voordeel biedt aan winkeliers.
Scamcoins zijn enkel gemaakt om te profiteren van de investeerders, snel na de sluiting van ICO zijn de oprichters gevlogen met je inzet. Het succes van een bepaalde cryptovaluta hangt dus af van verschillende factoren, we hebben er enkele op een rijtje gezet:
- Heeft de munt een toegevoegde waarde? Dit kan een duidelijk technisch voordeel zijn, een bijzondere marketingstrategie of extra veiligheidsopties.
- Is het support adequaat geregeld? We spreken over financiële transacties, die wilt u natuurlijk graag door professionals begeleid zien.
- Is er een domeinnaam vastgelegd? Veel scamcoins doen dit niet en werken enkel via een forum.
- Is de munt verhandelbaar? Is het mogelijk om de munt te kopen én te verkopen of zijn het enkel cijfers op een beeldscherm…
- Is er een betrouwbare exchanger die de munt accepteert? Het is natuurlijk best handig wanneer u uw munten weer kunt inwisselen voor bijvoorbeeld Euro’s…
- Kan er wereldwijd al met de coin betaald worden?
- Is er een marketingstrategie uitgewerkt? Om de waarde van een coin te laten stijgen moet er markt voor zijn. Wanneer de vraag toeneemt maar het aanbod beperkt, zullen prijzen stijgen… Marketing helpt die vraag te vergroten.
Natuurlijk is het nog steeds enorm interessant om in Bitcoin te investeren, maar zorg voor diversificatie zoals bij traditioneel vermogensbeheer.
Koop dus niet alleen Bitcoin, maar investeer ook in bijvoorbeeld Ethereum, Monero en X12. Doe dit enkel met geld dat u kunt missen of dat u zich kunt veroorloven om te verliezen.
Dat is belangrijk, aangezien cryptocurrency gevoelig is voor marktbewegingen. Dat betekent dat uw munten hun waarde kunnen verliezen en pas later weer in waarde zullen stijgen. Zo beginnen de meeste altcoins met een waarde van €1 - €3, maar zodra de marketingcampagne begint en ze bij een grote beurs worden vermeld, dan stijgen ze snel in prijs.
Met name de X12 is op dit moment erg interessant. Deze munt is veilig en anoniem; is al verhandelbaar via EasyCoinX; onlinewinkels hebben slechts 1 payment ID nodig (!) én er zit een krachtige marketingstrategie achter. Natuurlijk kunt u binnenkort met een gekoppelde creditkaart, met de waarde van de coins, gewoon in euro of dollar betalen, overal waar ze creditkaarten accepteren.
Natuurlijk wilt u uw coins ook op een veilige plaats bewaren en dit kan bij SkyWallet. Deze online kluis is zo mogelijk nog veiliger dan uw bank, aangezien uw wachtwoorden en persoonlijke sleutels niet worden opgeslagen en dus kunnen eventuele hackers en zelfs de ontwikkelaars uw coins niet stelen!
Veel mensen beseffen niet dat 80% van de wereldbevolking geen bankrekening heeft!
Wel heeft een groot deel van deze mensen een smartphone en dat betekent dat ze nu mee kunnen doen met de digitale cryptocurrency. De vraag naar cryptocoins zal stijgen en daardoor zal de waarde van de coins ook stijgen. Een natuurlijk marktprincipe van vraag en aanbod.
Feitelijk is het een No Brainer om te investeren in cryptocoins. Toch begrijpen wij dat het voor veel mensen nog onbekend terrein is waardoor ze de eerste stap niet durven te zetten en daardoor grote winsten mislopen.
Wij van Cleo Company hebben daarom enkele zeer gebruiksvriendelijke en lucratieve programma’s uitgezocht die het voor iedereen mogelijk maken om zonder enige kennis van de nieuwe technologieën, toch mee te kunnen doen.