Als wij de marketing en voorspellingen mogen geloven dan is Kishu Inu coin interessant om nu te kopen... wie weet..?? Het is maar 'n tip!

"KISHU INU werd in april 2021 opgericht met als doel een gedecentraliseerd meme-project met een echt doel te zijn.

De missie van KISHU is om populaire cryptocurrency-concepten naar de mainstream te brengen. In tegenstelling tot oudere, vergelijkbare projecten, laat KISHU houders kennismaken met next-gen concepten zoals deelnamebeloningen, NFT's, gedecentraliseerde uitwisselingen en meer.

Binnen de eerste maand na de lancering schreef KISHU geschiedenis door een marktkapitalisatie van $ 2 miljard en meer dan 100.000 houders te overtreffen. Dit was een ongekende mijlpaal voor een project in zijn soort en bewees het geloof van de wereld in het project."

Bij Gate.io is de coin te koop met USDT. Klik HIER om Kishu Inu te kopen waardoor de coin sneller in waarde kan stijgen.

 

In Los Angeles hebben ze de grootste billboard reclame en ook op Times Square hangt een groot reclamebord. Zelfs de taxi's rijden met Kishu Inu reclame op hun auto. Hieronder enkele afbeeldingen van de reclameborden: 

 

 

            ​