'Marketing is het leveren van klanttevredenheid op een winstgevende manier...'
(definitie: Philip Kotler)

Er zijn ontelbare definities van marketing maar marketing is zeker niet hetzelfde als verkoop (sales). Het zijn al de activiteiten die ondernomen worden om de perceptie van potentiële klanten op positieve wijze te veranderen en hierdoor een toekomstige aankoop te bevorderen. Een andere definitie is dat het de combinatie is van sociale en managementprocessen waarmee behoeftes worden bevredigd.
In zijn algemeenheid kunnen we aannemen dat marketing in alle gevallen draait om het positief persoonlijk aanspreken van een doelgroep.
CLEO Company heeft de afgelopen jaren een behoorlijk nationaal- en internationaal netwerk van ondernemers en afnemers weten op- en uit te bouwen binnen de financiële dienstverlening en netwerk marketing.
Hierbij hebben wij in veel gevallen een adviserende of leidinggevende rol gespeeld. Deze kennis en ervaring brengen wij ter tafel bij nieuwe opdrachtgevers en partners zodat zij maximaal kunnen profiteren van onze ondersteuning.
 
Cleo Company kan u desgewenst begeleiden bij het identificeren van de doelgroep op basis van uw marketingmix. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij bij het schrijven van teksten, het vinden van de juiste weg naar uw doelgroep en commercieel en managementtechnisch adviseren bij het op- en uitbouwen van uw zakelijk netwerk.
Wij onderscheiden ons door een innovatieve denkwijze en een no-noncence aanpak.
 
Tenslotte hebben wij een gezamelijk doel, het vergroten van úw zakelijk netwerk!
 
Mogen wij u verwelkomen binnen het netwerk van Cleo Company?