Virtual Go Pro Event 2020 - De grootste Zoommeeting ooit!

Het team van Cleo Company volgt dit weekend deze 3-daagse unieke, ultramoderne, meeslepende training, samen met 40.000 leiders en professionals uit de hele wereld, georganiseerd door Eric Worre van de Go Pro Recruiting Mastery.

Toptrainers en sprekers delen hun kennis en ervaring, geven honderden ideeën, strategieën, inzichten en ervaringen om jouw business naar een hoger niveau te tillen en wij delen hier (een klein stukje) van deze kennis met iedereen die hier niet bij aanwezig kan zijn.

Iedereen weet inmiddels dat het bijwonen van events of het organiseren van persoonlijke meetings in deze corona-tijd geen optie is. Natuurlijk begrijpen wij bij Cleo Company dat het geven van presentaties via Zoom of Skype ook niet voor iedereen is weggelegd. Daarom zorgt Cleo Company ervoor dat wij met onze website u de tools geven waarmee u, op een zo goed als passieve wijze, een netwerk kunt opbouwen en ondersteunen, zodat u onafhankelijk van een upline, de mogelijkheid krijgt aangeboden om ook financieel onafhankelijk te worden!

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw vrienden, familie en kennissen op onze website te attenderen waarbij u enkel uw eigen referral-link van het betreffende programma hoeft mee te geven zodat men zich onder u kan registreren.   

De wereld is aan het veranderen, en of je nu wilt of niet, wij moeten mee veranderen. Dat is wat leiders doen, we zoeken oplossingen en passen ons aan. We vinden kansen in nieuwe uitdagingen en we omarmen het idee dat er bij elk obstakel een manier is om daarmee om te gaan.
Ondernemers en leiders weten dat ze hiervoor moeten blijven trainen, moeten blijven leren om het geleerde door te kunnen geven.

Zoals u van ons gewend bent geven wij u de hoogtepunten waarmee u zelf aan de slag kunt om uw organisatie te ondersteunen en te begeleiden naar succes.
U kunt de hoogtepunten van deze training  terugvinden in onze Kennisbank waar we een speciaal hoofdstuk voor deze unieke training hebben aangemaakt.

 

Maak gebruik van onze website als 3e partij en geef uw netwerk de ondersteuning die ze verdienen!