Virtual Go Pro 2020 - Dag 2

Dag twee begint met een flinke workout voor iedereen. Het verschil tussen een zoomevent en een life event is de hoeveelheid uren die je zittend doorbrengt, en dan is even lekker bewegen een prima manier om een nieuwe trainingsdag mee te beginnen.

En er is een zeer speciale gast vandaag!

 

De 3-daagse agenda van de Go Pro training staat in het teken van 5 onderdelen:

  1. Presentatie
  2. Duplicatie
  3. Social Media
  4. Leiderschap
  5. Verandering

Op dag 2 is men dieper ingegaan op de mogelijkheden die Social Media te bieden heeft, het belang van de juiste content, de kracht van het juiste commentaar en de manier waarop je Social Media kunt inzetten om effectief een connectie te maken met anderen en hierdoor je zakelijk netwerk kunt vergroten.

Experts op dit gebied, zoals Fraser Brooks, Jessey Lee Ward
en Charlene Johnson, delen hun belangrijkste geheimen en
strategieën met ons en tonen ons de Do’s en Don ’ts
van de  Social Media.  

 

(Kijk op onze kennisbank voor alle praktische informatie)

Het tweede deel van de dag stond in het teken van Leiderschap. Eric Worre nam ons mee langs de 5 stappen naar succesvol leiderschap:

  1. Leid jezelf
  2. Leid je team
  3. Identificeer potentiële leiders
  4. Mentor anderen
  5. Dupliceer leiderschap

De tweede dag  stond in het teken van de diverse Key-note speakers en de bijzondere aanwezigheid van de internationale filmster Sylvester Stallone.  Stallone nam ons mee in zijn persoonlijke verhaal en deelde zijn kennis en ervaring op het gebied van motivatie en leiderschap.
Ook hij moest toegeven dat falen de beste leermeester voor hem is geweest, “Er waren in 1970 wel 1100 agenten in New York en er zat er niet één op mij te wachten. Als 21 jarige acteur zonder ervaring in het vak werd ik uiteindelijk een acteur mét enorm veel ervaring in het ondergaan van afwijzingen. Uiteindelijk realiseerde ik me dat met het uiterlijk wat ik had, ik altijd gedoemd zou blijven om de 5e boef achterin de bar te spelen die niemand opviel. Ik moest dus iets anders bedenken om het te maken in de filmindustrie. Uiteindelijk heb ik mijzelf geleerd om verhalen te schrijven, maar het zou nog lang duren voor ik iemand bereid kon vinden om het door mij geschreven verhaal te verfilmen”.
Op zijn eigen wijze toonde Stallone de waarde van het blijven geloven in jezelf en de kracht van doorzettingsvermogen wanneer alles tegen lijkt te zitten.
“Wees de architect van je eigen succes!”, aldus Stallone die met zijn Rocky verhaal iedereen wist te inspireren.
“Rocky is uiteindelijk gemaakt voor minder dan een miljoen dollar, niemand wilde het verhaal verfilmen en al helemaal niet met een acteur zoals ik. Maar ik bleef vasthouden aan mijn eigen overtuiging en uiteindelijk heeft deze iconische film meer dan 900 miljoen dollar opgebracht en zelfs 10 Oscar nominaties in de wacht weten te slepen! De rest is geschiedenis!”, grapte hij met een knipoog.
De belangrijkste les van Stallone, “Probeer niet te winnen maar probeer zover mogelijk te komen wanneer je je doelen nastreeft, en doe dat iedere keer opnieuw! Nooit opgeven en blijf hongerig naar de verbetering van je eigen resultaat, succes is dan een logisch gevolg”.

Tijdens het ontspannen interview wat Sylvester Stallone had met Eric Worre, was er ook tijd voor vragen uit het publiek. Het was duidelijk dat iedereen onder de indruk was van het doorzettingsvermogen van de inmiddels 73 jarige schrijver, regisseur, producent en acteur.

“Er is altijd een nieuwere en betere weg. Wordt een specialist in alles wat je doet en realiseer je dat  je je aan het voorbereiden bent op dat ene moment waarop er van je wordt gevraagd om je te presenteren. Dus sta klaar wanneer die kans komt!”, aldus Stallone.
“Als mens stoppen we nooit met groeien. Je veranderd letterlijk iedere dag en ouder worden is geen belemmering maar juist een nieuwe kans om anderen aan te spreken”.
“Niemand zat te wachten op een acteur met mijn uiterlijk maar ik realiseerde mij al snel dat dit het was waarmee ik het moest doen”, zo reageerde hij op de vraag wat er voor nodig is om jezelf opnieuw uit te vinden. “Ontwikkel een persoonlijkheid”, zo adviseerde hij, “en realiseer je dat dit het is waar jij het de rest van je leven mee zult moeten doen, maak er dan ook wat van!”.

Voor de hoogtepunten van de training van de gehele dag, verwijzen wij u graag naar onze kennisbank.
Gedurende de komende dagen zal het team van Cleo Company daar zoveel mogelijk informatie toevoegen om u de beste online ondersteuning te geven.

Cleo Company, the digital upline for everyone!

Datum: 
zondag, 13 december, 2020 - 14:30