UPDATE Five Winds

De nieuwe websites:
Zoals iedereen heeft gemerkt is de splitsing van Agam en Five Winds een feit en kunnen leden binnen Europa en de Oostbloklanden niet meer inloggen via Agam en Questra, maar moeten ze gebruik maken van de nieuwe websites.

In de ‘oude’ login kan je via de roze balk naar de nieuwe websites gaan óf je gaat direct naar:
Five Winds:            https://my.fivewindsam.com/#/login
Lianora Swiss:        https://my.lianoraswiss.com/#/login

 
Updates en aanpassingen in een live omgeving waar honderdduizenden leden inloggen en waar veel geld in omgaat, is niet simpel.
Eigenlijk hadden ze de website 2 weken uit de lucht moeten halen, maar dan zouden we 2 weken geen rendement ontvangen en dat was niet acceptabel. Daarnaast zouden veel leden in paniek raken als de website niet geopend kan worden en op de negatieve nasleep hiervan zit niemand op te wachten... Vandaar dat ze besloten hebben om het in fases te doen. Dagelijks worden nieuwe items geactiveerd, maar voordat werkelijk álle puntjes op de i staan, dan zijn we een maand verder. Met puntjes op de i bedoel ik bijvoorbeeld dat onze naam met ons accountnummer weer op het dashboard komt te staan.

In- en uitbetalingen:
De koppeling met de payment solutions wordt hopelijk eind deze week geactiveerd en naar alle waarschijnlijkheid worden dit AdvCash, OKpay en PerfectMoney.
De koppeling met een Zwitserse bank is 100% zeker en dit zal kort na activatie van de payment solutions gebruikt kunnen worden voor in- en uitbetalingen.
De Atlantic Global Bank, met vestiging in Granada en databank in Frankfurt, is ook in volle ontwikkeling en ligt volledig op schema voor komend jaar mei/juni.

Verzekering van de koffers:
De bestaande koffers zijn verzekerd zoals u ze hebt aangegeven (aan of uit) en de nieuw aangekochte koffers staan allemaal ‘aan’. De knop om dit te regelen wordt nog geïmplementeerd.

Buitenlandse downline:
Leden van ons netwerk die buiten Europa en de Oostbloklanden wonen, zijn niet meer zichtbaar in onze backoffice. Geen nood…deze info is niet verdwenen en zal terugkomen. Men heeft voor een ‘harde cut’ gekozen om de splitsing soepel te laten verlopen en hoe deze downline later aan ons wordt gepresenteerd is afhankelijk van het datasysteem dat ze gaan gebruiken. Daarbij dienen ze rekening te houden met het feit dat het juridisch in orde moet zijn, dus dat zoeken ze, terecht, eerst goed uit.

Registeren:
Op dit moment kunnen we enkel leden registreren binnen de landen die vallen onder Five Winds óf onder Agam. Een koppeling tussen deze firma’s is ook nog een detail wat geactiveerd moet worden.
Zolang de registratielink nog niet in onze backoffice staat, dienen we gebruik te maken van de knop Registreren, onder onze login-pagina. Daar vullen we bij ID van Agent ons eigen accountnummer in t.w. P0920….

QPpunten:
Op onze website heb ik onder de button QPpunten bij Lianora Swiss een video geplaatst over hoe je QPpunten omzet naar Euro’s.

Intern doorboeken:
Intern doorboeken naar enkele landen binnen Europa is (nog) niet mogelijk, maar aangezien het vorige week even was geactiveerd, zal deze optie spoedig weer mogelijk zijn. Alles is nog in een testfase en men wil absoluut geen fouten maken in de persoonlijke accounts, vandaar dat met name de financiële transacties goed doordacht en getest moeten zijn voordat ze geactiveerd worden.

Advies:
Regelmatig worden financiële instellingen gehackt (dit komt niet altijd in het nieuws).
Om uw accounts zo goed mogelijk te beveiligen adviseren wij om gebruik te maken van de Google Authenticator. Deze valt buiten het internet en staat enkel op uw smartphone. Deze App kunt u gratis downloaden en is te gebruiken voor meerdere bedrijven.

Nieuwe leden:
De registratie van nieuwe leden gaat onverminderd door en speciaal voor ons team hebben wij onze website volledig aangepast en aangevuld met Training & Opleiding en HowTo video’s.
Stuur jullie vrienden en kennissen gerust naar onze website zodat ze kennis kunnen maken met de programma’s die jullie kunnen aanbieden, maar zorg er wél voor dat ze zich registreren via jullie registratielink. Mensen die zich rechtstreeks via onze aanmeld-button registreren gaan we niet meer verplaatsen!

Regelmatig wordt onze website voorzien van nieuwe informatie. Dit zal altijd in de menutab Nieuws worden vermeld. Kijk regelmatig op onze website en blijf daardoor op de hoogte over wat er speelt binnen úw bedrijf. Dit zorgt er ook voor dat u niet meer alle e-mails van ons hoeft te bewaren, want alle info, welke up-to-date is,  kunt u bij ons terugvinden.