Samenvatting online conference AGAM en Questra

 

Onderstaande berichtgeving is belangrijk voor degene die bij AGAM zijn ingeschreven.
Voor de leden van Five Winds is de situatie ongewijzigd.

Atlantic Global Asset Management (AGAM)
De financial holding AsiaTrade voert momenteel een Due Diligence uit op Atlantic Global Asset Management (Agam) ter voorbereiding op een geplande overname. 

AsiaTrade huisvest diverse bedrijven en Agam zal als een aparte holding worden toegevoegd aan de structuur.
Deze Due Diligencem, alsmede het tekenen van alle contracten en de verhuizing van het bedrijf (inclusief alle accounts) van Kaap Verdië naar Hongkong, zal ca. 3-6 maanden in beslag nemen. Agam mag gedurende die maanden niet handelen en financiële transacties worden voor die periode opgeschort.


 

De nieuwe eigenaar van Agam is Heung Sup Han, voormalig directeur General Motors en eigenaar/oprichter van enkele computer en IT-technologiebedrijven.

 

 

 

 

 

AsiaTrade heeft Agam bestudeert en zijn tot de conclusie gekomen dat het Kant-en-Klare bedrijf niet radicaal verandert hoeft te worden, maar dat ze verder gaan op de koers en strategie die door de voormalig eigenaar is ingezet. Dat is dus positief!
Na overname zal de staf worden uitgebreid en zullen ze zich gaan klaarmaken voor een ICO.

Questra World
Ook het marketingbedrijf Questra World zal nieuwe contracten moeten ondertekenen.
Beide partijen zullen een audit uitvoeren en nieuwe werkcondities moeten besproken en goedgekeurd worden. De werkzaamheden in de kantoren zullen ook tijdelijk worden stilgelegd.

Tot die tijd zal Questra geen nieuwe directeuren (vanaf level 6) kunnen trainen en wordt er intussen een nieuw format gecreëerd.
Het ziet ernaar uit dat vanaf 1 december a.s. een 6-tal specialisten worden aangesteld voor het geven van online 4-daagse trainingen. Dit team is gespecialiseerd op het gebied van Sales, Management, Marketing, Motivatie en meer.
Of deze trainingen de persoonlijke bezoeken zullen gaan vervangen is op dit moment nog niet duidelijk.
De trainingen worden gegeven op alle werkdagen, behalve de woensdag.

Om dezelfde reden is de geplande conference in Dubai uitgesteld tot 23 januari a.s. en natuurlijk worden alle, door de deelnemers gemaakte kosten gecompenseerd.

Five Winds
Helaas is er tijdens deze online conference geen mededeling gedaan over Five Winds.
Aangezien Five Winds in de traditionele beurzen en IPO’s handelt en een zelfstandig bedrijf is, zal deze niet worden overgenomen door AsiaTrade, omdat die company voornamelijk handelt in cryptocurrency, blockchain en Fintech technologieën.

We zullen maar zeggen Geen Nieuws is Goed Nieuws, dus voorlopig gaan we er nog steeds vanuit dat externe financiële transacties weer mogelijk zijn zodra alle betaalopties zijn geïmplementeerd.

Advies
Uit bovenstaande blijkt maar weer dat financiële transacties plotseling (tijdelijk) stilgelegd kunnen worden, of het nu om een goede of slechte reden is. Daarom adviseren wij om te investeren in diverse programma's, waardoor u niet direct in de problemen komt als een inkomsten (tijdelijk) komt te vervallen.