Questra online conference

 
Dinsdag 7 november a.s. zal een online conferentie worden gehouden waaraan de president van Questra World zal deelnemen, Jose Manuel Gilabert, en de president van Atlantic Global Asset Management (Agam), Antonio Viera Robalo.
Klik hier voor de directe link

In de conferentie leert u het laatste nieuws over de bedrijven, de strategie voor de toekomst en meer.
Datum 7 november 2017 om:
Amsterdam 12:00 uur
Londen 11:00 uur
Madrid 12:00 uur
Moskou 13:00 uur
Hanoi 17:00 uur
Beijing 18:00 uur

De conferentie kunt u altijd op een later tijdstip terugzien en natuurlijk mag u van ons de vertaling en de samenvatting verwachten.

Questra World: https://questraworld.es/
Questra World Facebook: https://www.facebook.com/questraworldes/
Questra World YouTube: https://www.youtube.com/questraworldofficial