Omzetting NL naar Five Winds is gestart!

Orgineel bericht van AGAM:

Atlantic Global Asset Managemant gaat de klantenmarkt opsplitsen vanwege de enorme uitbreiding van het bedrijf.
 
Geachte klanten, vanaf 22 augustus, begint het bedrijf van Atlantic Global Asset Management de klantenmarkt te splitsen. Wij brengen een nieuw bedrijf op de financiële, Five Winds Asset Management, die verantwoordelijk is voor de werkzaamheden en ontwikkeling van het bedrijf in verband met effecten en IPO.
 
Van 22 augustus tot 5 september worden alle Europese en CIS-databases overgebracht naar het nieuwe bedrijf Five Winds Asset Management.
 
Geachte klanten, terwijl de nieuwe contracten met de betalingssystemen worden ondertekend, zijn intussen al wel de volgende functies beschikbaar voor alle klanten van Five Winds Asset Management:
● Interne geldoverdrachten;
● Portfolio’s kopen
 
Op 5 september, wanneer al de betaaldiensten aangesloten zijn, zal het in uw nieuwe account mogelijk zijn om weer geld te storten en op te nemen. En iets later tevens het storten en opnemen van geld via een bankoverschrijving.
 
Voor een beter begrip van deze informatie, lees het laatste nieuws van het bedrijf Atlantic Global Asset Management, geleverd door de president van de A.G.A.M. – Antonino Vieira Robalo, tijdens de online conferentie (22 augustus 2017)
Officiële website van Five Winds Asset Management bedrijf:
 
Bedankt voor uw begrip en samenwerking.
Atlantic Global Asset Management Company.