Officieel bericht van Lianora Swiss

 

Wij van Cleo Company hebben een officieel antwoord ontvangen van Lianora Swiss op de vraag of de in augustus aangekondigde Mexico-conferencie in december doorgaat.

Hun antwoord was dat zij weliswaar de organisator zijn van dit evenement, maar dat het grootste deel van de onderwerpen is opgedragen aan hun partner Five Winds Asset Management.

Vanaf begin november jl. zijn beide bedrijven gezamenlijk begonnen met het testen van de werkzaamheden en de studie van de financiële verslagen.

Derhalve is het evenement uitgesteld tot februari 2018 en meer gedetailleerde informatie, evenals de exacte datum van het evenement zal worden gepubliceerd op de officiële website.

Bovenstaand het bewijs van het officiële antwoord van Lianora Swiss, nadat ik eerder een email van hun had ontvangen met het verzoek om contact op te nemen met hun promotie-afdeling.

Eigen opmerking: Blijkbaar zitten ze nu in de testfase en worden de werkzaamheden van beide bedrijven op elkaar afgestemd. Dit is een zeer nauwkeurig proces want ze kunnen zich niet veroorloven dat er iets mis gaat met financiële transacties...

Inmiddels is het meer gedetailleerde nieuwsbericht ook op hun website geplaatst: klik HIER