Cleo Company & Cleo Co Pro is er bijzonder trots op te mogen samenwerken met Gerrit Jan Leenders.

Regelmatig komen wij met ondernemers in aanraking die vastlopen binnen zichzelf of binnen een managementstructuur, waardoor men als resultaat vastloopt binnen het bedrijf. De gevolgen hiervan zijn vaak al snel merkbaar bij het nemen van cruciale managementbeslissingen.
In veel gevallen kan het dan voordelig zijn om met een professionele gesprekspartner te kunnen sparren, zodat u er zeker van bent dat de juiste koers wordt uitgezet of er juist van de gebaande paden moet worden afgeweken.
 
Gerrit Jan is dankzij zijn kennis en ervaring als professioneel mentor, persoonlijk-adviseur en topcoach in een netwerk van ambitieuze-succesvolle leiders van grote en kleine organisaties, de perfecte gesprekspartner.

Na een succesvolle internationale carrière van 20 jaar in de muziek industrie als bekend producer, A&R director bij EMI Records en freelancer voor alle grote platenmaatschappijen, werkt hij al ruim 25 jaar met succes als gesprekspartner en mentor in het bedrijfsleven.

Gerrit Jan heeft ook veel ervaring opgedaan in conflicthantering. Vaak realiseert men zich niet dat dat veel conflicten met anderen voortkomen uit een conflict met zichzelf.
Bent u zelf of met elkaar, vastgelopen in uw directie, MT of maatschap, of zit u klem op een andere wijze waardoor u of uw bedrijf stagneert, dan kan een gesprek met Gerrit Jan een helende werking hebben waardoor u weer optimaal in beweging kunt komen.

De belangrijkste investering die u kunt doen in úw bedrijf is investeren in uzelf!

Voor meer informatie verwijzen u graag naar de website van het 40Hz ''InSync with the Future'' platform.

https://www.40hz.nl/welkom