Onderstaand zullen wij u de informatie geven met betrekking tot de situatie bij Finalmente Global. Wij maken u er op attent dat Cleo Company geen enkele betrokkenheid heeft hierin en ook geen invloed kan uitoefenen hierop. Wij laten deze pagina voorlopig open staan om u zo goed mogelijk te blijven informeren zolang er nog steeds een mogelijkheid is dat het bedrijf heropend. 

Marcel Mak
Cleo Company


9 januari 2021 
In een officieel mailbericht van Finalmente Global wordt vermeld dat ze heel nauw samenwerken met relevante professionals om een oplossing voor het probleem te vinden.

7 januari 2021 
Er is een Fake bericht van Kobus van der Merwe (CEO) in omloop wat u vraagt uw gegevens door te sturen. Ga hier niet op in. Het is geen bericht van FMG.

7 januari 2021. Bericht van de landelijke  ambassadeurs:
De zaken gingen prima; mooie plannen voor de toekomst ontvouwden zich al op de achtergrond; een nieuw kantoor is geopend voor gebruik nadat Covid en het Finalmente-team onlangs zijn uitgebreid.Op deze manier was het voor ons allemaal een complete schok om deze aankondiging te zien.
Sommigen van ons waren op de hoogte van persoonlijke problemen waarmee Kobus, zijn familie en zelfs enkele teamleden te maken hadden, vanwege een vermeende relatie met MTi, waarvan mensen dachten dat Kobus toegang had tot dat geld: deze persoonlijke bedreigingen werden pas zeer recentelijk erg beangstigend.
Ons (niet Cleo Company) werd gevraagd dit niet in het openbaar te bespreken, aangezien het geen invloed had op het zakelijke gedeelte voor leden (ons) noch op de klanten (klanten).We kunnen eerlijk zeggen dat niemand van ons ooit op de hoogte was van problemen met het bedrijf. Dit nieuws bracht ons allemaal met een trieste verrassing.We kunnen u niet vertellen wat er daarna zal gebeuren en of en wanneer het bedrijf zal heropenen.

6 januari 2021. Bericht van Finalmente Global:

Het is met pijn in het hart dat we u moeten meedelen dat ook wij door de ondergang van MTI een aanzienlijk bedrag hebben verloren, niet alleen vanwege de investering die we ermee hebben / hadden, maar ook de inkomstenstroom van advertenties.Zoals de meesten van jullie weten, was ons bedrijf gebaseerd op advertenties, aangezien MTI een van onze grootste klanten was in dat aspect van ons bedrijf. Door de verkeerde indruk van onze samenwerking met MTI heeft ook een groot deel van onze andere klanten ons mandaat opgezegd. Hierdoor zijn we een aanzienlijk deel van ons inkomen kwijtgeraakt, waardoor we niet langer lucratief genoeg zijn om door te gaan met handelen en hebben we ons personeel moeten bezuinigen en alle verdere handel moeten staken.Deze website wordt voor onbepaalde tijd opgeschort. Wij houden u op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen.

Onze excuses voor het ongemak. Met spijt,

Management Finalmente Global (Pty) Ltd


Momenteel hebben wij van Cleo Company ook niet meer informatie, maar zodra we meer weten dan plaatsen we dit op onze website.

 • Product: Bitcoin trading platform (passief inkomen)
 • Deelname: vanaf 0.001000 Bitcoin (ca. $15) (aankoop lending plan zie video)
 • Registratie: Klik HIER 
 • Rendement: 6% - 6.85% of 7.85% per week (afhankelijk van het gekozen plan)
 • Inleg: opnieuw investeerbaar na afloop plan samen met rendement 
 • Compounding: het rendement kan geherinvesteerd worden (zie video)
 • Activiteit: wekelijks herinvesteren of opnemen
 • Opname: tijdens werkdagen 
 • Niveau: gemakkelijk, geen ervaring nodig
 • Netwerk: optioneel 
 • Uitleggen: zeer eenvoudig
 • Bedrijf: geregistreerd sinds april 2019 (2019/358319/07)
 • CEO: Kobus van der Merwe 
 • Video: korte introductievideo klik HIER

Stappenplan:

 1. Registreren kunt u HIER
 2. Klik op de groene knop 'Select Lending PLan'. U ziet nu diverse plannen waar u uit kunt kiezen. Let hierbij op het minimale startbedrag, de looptijd ( 7 dagen - 14 dagen - 28 dagen) en het wekelijkse rendement.
 3. Tip: stel u kiest een plan dat 14 dagen actief is. Na 1 week ontvangt u al rendement. Dit rendement kunt direct inzetten voor een 1-week-plan waarna u dit 'extra' rendement na afloop van het 2-wekelijkse-plan mee kunt herinvesteren...
 4. Bij de tab Promotion vindt u uw referral link
 5. Bij de tab Financial/ Payment Accounts geeft u uw bitcoinwallet in. Dit is het bitcoinadres waar uw opgenomen geld op wordt gestort.
 6. Bij de tab Video Centre vindt u diverse videos met uitleg van het systeem en Zoom Webinars.

Wilt u tussendoor geld opnemen dan duurt dit gemiddeld 1,5 dag (wordt handmatig gedaan).
Wilt u alles volledig opnemen dan kan dat met Capital Withdraw. U ontvangt het geld na 14 dagen + 12%.

Uitleg begrippen:

Main Balance             = het bedrag wat volledig opgenomen kan worden
Repurchase Balance   = dit saldo omvat het kapitaal en kan worden opgevraagd met de activering van een kapitaalopname
Interest Earned          = dit saldo is het totale rendement dat tot nu toe is verdiend op alle plannen
Active plans               = De plannen die momenteel 'lopen' (actief zijn)
Total Balance             = dit is het totaal bedrag van de Main- en Repurchase balance
Total Plans                 = dit is het bedrag van alle plannen tesamen
Repurchased Plans      = het totaal aantal opgenomen plannen
Increment                  = verhoging van de waarde van de plannen

Bitwala: Een mobiele bankrekening met Iban-nummer en een gratis Mastercard met 3D beveiligde functie (zonder maandelijkse fees) waarmee u Euro's, bitcoin en Ethereum onderling kunt omzetten en waarmee u overal kunt pinnen en rekeningen mee kunt betalen en waar uw geld tot €100.000, - is gewaarborgd. Online betalingen met een limiet van €5.000 en offline met een limiet van €3.000 met een maandelijks limiet van €10.000,-
Vertel het aan vrienden en zowel u als uw vrienden ontvangen €15, - als zij tevens de bitcoin of Etherium wallet activeren! Registreer 
HIER 
​Kijk voor meer info bij 
Betaalopties op onze website.