Revolutionair:
Voor het eerst in de geschiedenis van de cosmetica-industrie worden meteorieten gebruikt. Dankzij een uitgebreide alchemistische formule was het niet alleen mogelijk om het uiterst hoogwaardige mineraalhoudende poeder te gebruiken, maar ook om een ​​vloeibare tinctuur te produceren. Unieke mineralen uit het heelal. 4-5 miljoen jaar onderweg om u persoonlijk te ontmoeten!

                 

Wat doet het meteoriet-extract?
Door de jaren heen wordt het lichaamseigen silicium steeds minder en verliest het lichaam ook het vermogen om calcium op te nemen. Hierdoor wordt de huid met de jaren dunner en dunner, verliest het stevigheid en vocht en wordt de celcohesie verzwakt. Het resultaat: rimpels verschijnen.
Het silicium in het meteorietextract ondersteunt het immuunsysteem en de vorming van collageen en elastine. Deze stoffen zijn gunstig voor een zachte en elastische huid.
Het meteorietextract is bijzonder geschikt voor verzorging tegen veroudering. Met zijn combinatie van calcium, ijzer en magnesium en silicium ondersteunt het actieve ingrediënt de huid bij de volgende belangrijke processen: de celcohesie en hun juiste opstelling wordt hersteld, de opperhuid wordt verdikt en geherstructureerd, slappe huid wordt bestreden. Het helpt ook bij de ontwikkeling van keratinocyten (hoornvormende cellen), die vreemde voorwerpen en ziektekiemen weghouden en beschermen tegen uitdroging.
Steenmeteorieten (meteoorstenen) bestaan ​​voornamelijk uit silicaten; ze bevatten gemiddeld 42% zuurstof, 20,6% silicium, 15,8% magnesium, 15,6% ijzer
De eerste testklanten worden overweldigd door de energie van onze producten, maar ook door de positieve effecten ... Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk, afkomstig van biologische landbouw met de beste kwaliteit.

Lancering: 01-01-2021 om 00:01 uur  Registreer HIER

• Uw eigen registratie en de positionering van uw teampartner zorgen voor een automatische downline al voor de start
• U ontvangt spillover van het bedrijf, aangezien ze geen verdere directe verbindingen toelaten!
• Om onze teampartners actief en effectief te ondersteunen, investeert Elixoo 1 miljoen euro in een grote marketingcampagne om meer
   zakenpartners voor u te werven.
• Een aparte klantenwebwinkel zorgt voor extra inkomsten voor onze zakenpartners
• Elixoo Network betaalt tot 78% commissie aan onze teampartners

Het systeem:

  1. Na GRATIS registratie (enkel uw naam en mailadres) en bevestiging van uw mailadres, krijgt u uw persoonlijke affiliate-link (sponsorlink) zodat uw nieuwe teampartners zich onmiddellijk gratis kunnen registreren.
  2. In de tweede fase worden alle partners vastgelegd in een hybride-binair marketingplan, wat betekent dat alle andere nieuwe teampartners in uw organisatie zitten. Alle MLM-professionals zijn het erover eens:
    90% van uw succes is de juiste timing. Een keer in je leven om vanaf het begin deel uit te maken van iets groots!

Nu is uw tijd gekomen, het universum wacht niet!

Bitwala: Een mobiele bankrekening met Iban-nummer en een gratis Mastercard met 3D beveiligde functie (zonder maandelijkse fees) waarmee u Euro's, bitcoin en Ethereum onderling kunt omzetten en waarmee u overal kunt pinnen en rekeningen mee kunt betalen en waar uw geld tot €100.000, - is gewaarborgd. Online betalingen met een limiet van €5.000 en offline met een limiet van €3.000 met een maandelijks limiet van €10.000,-
Vertel het aan vrienden en zowel u als uw vrienden ontvangen €15, - als zij tevens de bitcoin of Etherium wallet activeren! Registreer 
HIER 
​Kijk voor meer info bij 
Betaalopties op onze website.

Telegram-groep Engels: wordt HIER lid (permanente update omtrent producten/events/ webinars/ workshops)
Telegram-groep Duits:    wordt HIER lid   (permanente update omtrent producten/events/ webinars/ workshops)

Toegang tot backoffice:
Enkele uren na registratie ontvangt u een email waarin u op de link klikt van wachtwoord herstel: 

Vervolgens ziet u dat u wederom een mail heeft ontvangen met een link:

Verzin vervolgens een wachtwoord en vul dat in:

Kies nu de taal

En vul al uw gegevens in bij Settings/ Imprint info