Investeerders

Waarschijnlijk kent u dat gevoel wel, steeds als er gesproken wordt over een leuke investeringsmogelijkheid, bent u nét te laat om deel te nemen…

Regelmatig komen er bij ons aanvragen binnen vanuit ons zakelijk netwerk, om te bemiddelen bij het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering, ondersteuning bij het realiseren van een bouwproject of de aan- of verkoop van een bedrijf of bedrijfsonderdeel.
Kansen die voorbij komen en die in sommige gevallen heel goed onder te brengen zijn bij de juiste partijen. Nu bent u misschien wel de juiste partij die we in contact kunnen brengen met één van de aanvragers, maar weten wij eenvoudigweg niet van uw bestaan af…

Het kan dus zeker geen kwaad om u als geïnteresseerde partij bij ons te melden, maar wij begrijpen goed dat u er zeker van wilt zijn enkel informatie te ontvangen die bij uw persoonlijke of zakelijke strategie past. Cleo Capital maakt daarom de eerste selectie en tonen u enkel de voorstellen die daarbij aansluiten.

Om de beste match tot stand te kunnen brengen vragen we aan de aanvragers een behoorlijk stuk informatie die vervolgens beoordeeld wordt door ons team van professionals.
Pas wanneer dit team een adequaat slagingspercentage toekent aan het voorgestelde project, kunnen we dit in de vorm van een ‘summary’ voorstellen bij onze lijst van potentiële investeerders. Een summary bestaat uit een zeer korte uiteenzetting per email met geanonimiseerde informatie over het project, wat men vraagt en wat men te bieden heeft.
Het enige wat wij van u vragen is om een reactie te geven op het summary. Enkel bij een positieve reactie op het summary ontvangt men het volledige voorstel, op deze manier ontvangt men enkel geselcteerde investerings- of participatievoorstellen die aansluiten bij de wensen van de individuele investeerder.
Zo besparen we allen een hoop tijd én vergroten we de kans op een succesvolle match!

Vul het Investeringsprofiel zo volledig mogelijk in en loop geen kans meer mis!